Zvaničnici Novog Pazara pravoslavnim vjernicima čestitali Uskrs

1267

Gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac, predsjednica Skupštine Novog Pazara, Ifeta Radončić, i zamjenik gradonačelnika, Nebojša Ravić, uputili su čestitke građanima povodom uskršnjih praznika, sa željom da ga proslave u radosti i miru sa svojim najbližima.

Foto: sandzacke

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika, svim vjernicima koji Uskrs slave u nedjelju, gradonačelnik Biševac uputio je najsrdačnije čestitke.

“Svim sugrađanima koji slave Uskrs srdačno čestitam predstojeće praznične dane. Želim vam da ih proslavite u krugu porodice i prijatelja. Vijekovima naš grad krasi tolerancija i dobrosusjedski odnosi i poštovanje, želim da još mogo praznika dočekamo zajedno poštujući jedni druge”, kaže se u čestitki gradonačelnika Biševca.

Čestitku povodom Uskrsa uputila je i predsjednica Skupštine Novog Pazara, Ifeta Radončić.

“U ime Skupštine grada Novog Pazara, i u svoje lično ime, svim pravoslavnim vjernicima čestitam najveći hrišćanski praznik, Uskrs. Želim da radost Uskrsa, blagdana koji simbolizuje vjeru u vječan život i njegovu obnovu, podijelite sa svojim najbližima, prijateljima i komšijama u tradicionalnom duhu vjere, mira i zajedništva”, navela je u svojoj čestitki Radončić.

Svim pravoslavnim vjernicima Uskrs je čestitao zamjenik gradonačelnika Novog Pazara, Nebojša Ravić.

“Svim pripadnicima pravoslavne veroispovesti koji slave ovaj veliki hrišćanski praznik upućujem srdačne čestitke sa željom da praznične dane provedete u duhovnom blagostanju, dobrom zdravlju i radosti sa svojim najbližima. Poštujmo jedni druge, imajmo razumevanja, budimo tolerantni, jer nas različitost čini bogatijima”, naveo je Ravić u čestitki.
Izvor: sandzacke.rs