U akciji čišcenja Ribarićkog jezera elektronski medji zaboravili pomenuti i najvrednije učesnike STUDENTE!

1081

U jučerašnjoj akciji čišcenja Ribarićkog jezera nenamjerno su svi elektronski medji zaboravili da pomenu i najvrednije učesnike ove akcije, a to su studentski predstavnici i članovi Studentskog parlamenta DUNP-a, kao i članovi uduženja Green Love i ustanove za Sandžačke igre.

Svi zajedno su se priključili organizatorima akcije, a to je Udruženju Ribolovaca Novi Pazar. Da napomenemo da je akcija protekla izuzetno uspješno i sakupljena je velika količina plastičnog otpada. Apelujemo na sve studente, srednjoškolce, ali i na sve savjesne sugrađane Novog Pazara, Ribarića i Tutina, da se priključe narednim akcijama čišćenja jezera; i da prijave nesavjesne sugrađane koji svojim nemarnim i maćehinskim odnosom prema prirodi nanose zlo cjelokupnom biljnom i životinjskom svjetu, kao i samom stanovništvu koje obitava na ovim prostorima.

Studentski parlament DUNP-a zahvalio se Sportskom savezu Novog Pazara koji je obezbjedio prevoz do jezera za sve učesnike akcije i Gradu Novom Pazaru koji je obezbjedio obroke za učesnike.

Takođe, pozivamo i predstavnike vlasti Novog Pazara i Tutina da podrže akcije i nađu instrumente, kako bi neodgovorni građani bili adekvatno kažnjeni.