POGINUO NARODNI POSLANIK: On je bio u vozilu sa Rasimom Ljajićem!

2690

Muškarac koji je jutros poginuo u nesreći kod Ražnja je Branko Gogić, predsednik IO SDPS, saznaje Telegraf.rs. On je vozio automobil Rasima Ljajića, koji je u ovoj nesreći takođe povređen i prevezen na KC Niš.

Gogić je iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu Nadu Gogić, novinarku RTS-a. Gogić i Ljajić su jutros sleteli s puta, probili zaštitnu ogradu i prevrnuli se na krov. Gogić je preminuo na licu mesta.

Rođen je 15.04.1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Od januara 2009. godine radi u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu 2012 – 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

Izvor Pink




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *