Misica čiji je dečko likvidiran na Zrću: Sve je istina

1510

Sve je istina. Mnogo sam loše, nije mi dobro, jako sam loše, razumite me – rekla je bivša srpska misica Dragana Banić, djevojka pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića (38), koji je rano jutros likvidiran ispred kluba na Pagu u Hrvatskoj. Ubica, inače državljanin Srbije čiji identitet još nije poznat javnosti, lišen je slobode.

Vlaović je bio na odmoru sa djevojkom manekenkom Draganom Banić koja je ovu informaciju potvrdila za Kurir.

– Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam vidjela taj trenutak, ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osjećam – rekla je za Kurir Banićeva koja je sa likvidiranim Goranom bila u vezi dvije i po godine.

Uznemirujući video: Objavljena snimka likvidacije Crnogorca na Zrću

Manekenka nije mogla mnogo da priča od šoka.

– Sve je istina. Mnogo sam loše, nije mi dobro, jako sam loše, razumite me – gušila se u suzama nesretna djevojka koja je praktično bila svjedok smrti svog momka.

Podsjetimo, pripadnik škaljarskog klana Goran Vlaović, koji je rano jutros likvidiran na Pagu u Hrvatskoj, iz kluba je izašao u društvu bivše srpske misice Dragane Banić kada mu je ubica, državljanin Srbije, prišao s leđa i pucao mu u glavu. Kako navode hrvatski mediji, Srbin mu je pucao u vrat iz pištolja sa prigušivačem, i čim je Vlaović pao na zemlju, dao se u beg.

I dok je Vlaović pao kao pokošen, ubica je počeo da beži i u bijegu je od sebe odbacio i pištolj.

Međutim, Srbin egzekutor nije daleko odmakao, jer ga je ubrzo presrela interventna jedinica i lišila ga slobode.

Za sad sve ukazuje da je ubistvo bilo naručeno.

“Pa to je Goran, to je Goran!”, vikalo je nelikvidiran, bio u društvu više osoba koje su ga poznavale.

On je, kako je reklo nekoliko sugovornika, već danima bio na Pagu i u društvu djevojke i još nekih osoba tih je večeri bio viđan i u nekim drugim noćnim klubovima.

Navodno je bio i praćen i tek se treba ustanoviti je li bio samo pod “nadzorom” egzekutora koji je trenutno na ispitivanju u zadarskoj policiji ili je u tome učestvovalo i više osoba.

Iako se spominjalo da je bilo sukoba i u klubu prije nego se dogodila likvidacija, vrlo brzo se ustanovilo da to nije tačno.

Policija je već izuzela snimke nadzornih kamera, a postoje i brojni snimci onih koji su se oko 6 sati zatekli ispred kluba i snimali smrtno ranjenog Vlaovića i osobe koje su pokušavale da mu pomognu.

Šta je tačan motiv zbog kojeg je Vlaović likvidiran u klasičnoj “sačekuši” policija istražuje.




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *