Brat Muamera Zukorlića UDARIO NA USAMU?! “Sa izdajnicima nema kompromisa!!!”

1283

Konzulat Republike Turske u Novom Pazaru juče je organizovao iftar za pripadnike političkog i javnog života u Novom Pazaru. Na jednom mjestu su istovremeno viđeni predstavnici SDP, SDA i SPP, što se rijetko dešava.

A ono što se do sada nikako nije dešavalo da na istom skupu sjede najviši predstavnici SPP i Rijaseta Islamske zajednice Srbije. To je još jedan aspekt u kome je očigledno SPP Usame Zukorlića evoluirao u odnosu na SPP rahmetli Muamera Zukorlića.

Mnogim aktivistima, funkcionerima, finansijerima i “sivim eminencijama” SPP zasmetalo je što rukovodstvo stranke sjedi zajedno sa predstavnicima “paravjerske tvorevine” i što Usame Zukorlić sjedi do Sulejmana Ugljanina i svoje nezadovoljstvo su iskazali na društvenim mrežama. S druge strane, aktivisti SDA su pozdravili istu situaciju, hvaleći se fotografijom na kojoj jedan do drugog iftare Usame i Sulejman.

Neki od ljudi koji su bili najbliži Muameru Zukorliću su osudili ovaj događaj, a najistaknutiji među njima je Muhamed Zukorlić, brat Muamera Zukorlića, koji je uz status “Sa izdajnicima nema kompromisa” okačio snimak u kome rahmetli Muamer Zukorlić govori o izdaji i izdajnicima, očigledno govoreći o Sulejmanu Ugljaninu i Rijasetu Islamske zajednice Srbije.

Na socijalnim mrežama traja pravi mali rat SPP aktivista, a skrinshot objava možete pogledati ispod teksta.




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *