Adem Ljajić: Ponovo sam srećan

459

Adem Ljajić se vraća u formu od pre godinu dana, kada je bio strah i trepet za golmane u Turskoj. Reprezentativac Srbije je to pokazao u meču protiv Goctepea, kada je postigao fenomenalan gol, a potom upisao i asistenciju za veliki preokret i pobedu koja njegov tim ostavlja na liderskoj poziciji. Samo tri minuta mu je bilo dovoljno da provede na terenu kako bi doneo izjednačenje.

– Ponovo sam srećan. Koristim svaku priliku koja mi se ukaže. Zadovoljan sam zbog pobede, ali i gola koji sam postigao i najavio veliki preokret. Naš cilj jke svima jasan želimo da ponovo vratimo šampionski trofej u naše vitrine. Natstavciću da radim kao i do sada i verujem da će se sve to videti na terenu u narednom periodu – rekao je LJajić za turske medije.

Iskusni srpski vezista kaže da je imao razgovore sa členicima kluba i trenerom Sergenom Jalčinom.

– Moja velika želja je da ostanem do kraja ugovora u Bešiktašu i da osvojim šampiionsku titulu i na taj se način odužim svim ljudima u klubu, ali i treneru Jalčinu, koji mi je i pored svega pružio šansu. Prošlu godinu želim što pre da zaboravim jer se mnogo toga ružnog dešavalo. Sada sam ponovo onaj stari. Verujem, da ću u nastavku šampionata dobijati veću minutažu i da ću pomoći ekipi da stigne do zacrtanog cilja – rekao je Adem.

Trener Bešiktaša Sergen Jalčin je kaže da je oprostio LJajiću sve posle toga kada je igrač došao i izvinio se pred celim timom. Upravo zbog toga je tražio od čelnika kluba da u zimskom prelaznom roku ne puštaju LJajića nigde ni na pozajmicu, a kamoli da ga prodaju.

– Ponovo je onaj stari. Vidi se da mu je nedostajao fudbal i da je željan igre. Protiv Goctepe je podsetio na dane kada je došao kod nas. Rekao sam čelnicima kluba da želim da ostane s nama barem do leta, a možda i duže – rekao je Jalčin.