Admir Rahić iz Sjenice

Admir Rahić iz Sjenice: Novi šampion Švedske u obaranju ruke /VIDEO/

2023

SJENICA – Ponovo se pokazalo da je Sjenica grad koji rađa izuzetno snažne ljude. Ovaj put, pažnju javnosti privukao je Admir Rahić, koji je na takmičenju u Švedskoj osvojio titulu šampiona u obaranju ruke.

Rahić, rođen i odrastao u Sjenici, sa ponosom je predstavljao svoj grad na prestižnom takmičenju, gdje je demonstrirao ne samo fizičku snagu već i tehniku i mentalnu odlučnost, osvojivši titulu šampiona. Ova pobjeda nije samo lični uspjeh za Rahića, već i potvrda da je Sjenica grad izvanrednih sportista.

“Naš brat iz Sjenice, ADMIR RAHIĆ, dokazao je da smo najjači, postavši prvak Švedske u obaranju ruke,” napisao je Linda, izražavajući ponos i zadovoljstvo koje cijela Sjenica osjeća.

Sjenica je već prepoznata kroz uspjehe Asmira Kolašinca, reprezentativca u bacanju kugle, dodatno cementirajući reputaciju grada u sportskom svijetu. Sa Rahićevom šampionskom titulom, Sjenica je još jednom stavljena na mapu svijeta kao mjesto odakle dolaze pravi šampioni.

Zajednica u Sjenici, kao i širom Sandžaka, s nestrpljenjem je pratila Rahićev napredak do titule, pružajući mu podršku svim srcem.

“Čestitamo Admiru od svih nas iz Sjenice,” dodao je Linda, odražavajući zajednička osjećanja ponosa i radosti.

Admir Rahić nije samo simbol lične predanosti i talenta već i ponos Sjenice, dokaz snage i hrabrosti koji krasi njene stanovnike. Dok Rahić slavi svoj veliki uspjeh, njegov grad slavi njega – šampiona koji kontinuirano inspiriše i motiviše mlade generacije da teže ostvarenju svojih snova.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *