Ako ste krenuli na put pogledajte izvođenje radova na više putnih pravaca

553

BEOGRAD – Na auto-putu E-75, na dionici između graničnog prijelaza Horgoš i petlje “Subotica Jug“, u smjeru ka Novom Sadu, u blizini petlje “Subotica Istok“, u toku su radovi na rehabilitaciji kolovoza.

Kako su saopštili “Putevi Srbije”, u zoni radova saobraćaj je preusmjeren u preticajnu traku smjera Novi Sad – Subotica, gdje se odvija dvosmjerno.

Od 24. do 29. avgusta, od 07.00 do 17.00, na petlji “Subotica Istok“ iz pravca Horgoša ka Novom Sadu, isključenje sa auto-puta biće zatvoreno za saobraćaj, uz mogućnost propuštanja vozila kroz traku za uključenje na auto-put sa petlje „Subotica Istok“ ka Novom Sadu.

Na mostu preko rijeke Tamiš, kod Sečnja, do 16. septembra u toku će biti radovi na redovnom održavanju na lijevoj strani mosta u smjeru Sečanj – Boka. Saobraćaj se odvija desnom kolovoznom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-75, na dionici Vrčin – Mali Požarevac, do 22. septembra biće u toku radovi na sanaciji kolovoza. U zoni radova, u smjeru Niš-Beograd, za saobraćaj zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija zaustavnom i preticajnom saobraćajnom trakom iz suprotnog smjera Beograd-Niš.

Iz smjera Beograd-Niš, za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

“Putevi Srbije” navode da na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prijelazima Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prijelazima nema zadržavanja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.