Albanci upali u hotel reprezentacije Srbije

Albanci upali u hotel reprezentacije Srbije

1029

Augzburg, Nemačka – Neprijatna situacija dogodila se u Augzburgu, u hotelu gde su smješteni reprezentativci Srbije. Prema informacijama do kojih je došao Kurir, albanski navijači pokušali su da isprovociraju članove srpske delegacije koja je stigla iz Beograda na Evropsko prvenstvo.

Incident se dogodio kada su momak i djevojka, noseći kačkete sa simbolima Albanije, ušli u hotel i šetali hodnicima u potrazi za nekim iz srpske delegacije. Njihova namjera bila je očigledna – izazvati reakciju i stvoriti neprijatnu situaciju za srpske sportiste i osoblje.

Međutim, zahvaljujući brzom reagovanju obezbjeđenja Fudbalskog saveza Srbije, provokatori su brzo identificirani i izbačeni iz hotela. Obezbjeđenje je prepoznalo motive albanskih navijača i efikasno ih odstranilo, čime su spriječeni eventualni dalji incidenti.

Ovaj incident dolazi u trenutku kada se reprezentacija Srbije priprema za važne mečeve na Evropskom prvenstvu, i svakako nije dobrodošao u kontekstu koncentracije i fokusa potrebnih za predstojeće izazove.




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *