Search

Aleksandar Vučić: Izbori 21. juna

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će izbori biti 21. juna u Srbiji. On je to rekao nakon sastanka sa predstavnicima stranaka koji su najavili da će izaći na izbore.

Dodao je da će u srijedu biti ukinuto vanredno stanje.

“Mi smo prihvatili ideju nekih političkih stranaka, izbori će biti održani 21. juna”, rekao je on i dodao da neće biti većih skupova u maju.

Na sastanak su stigli lider socijalista Ivica Dačić, zamjenik predsjednika SRS Aleksandar Šešelj, predsjednik DS S Miloš Jovanović, član Predsedništva pokreta Metla Novica Antić, predsednik Nove stranke Zoran Živković i njegov saradnik Aris Movsesijan.

U Palati Srbija su i predsjednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić, predstavnica Zavetnika Milica Ðurđević, predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Prisutni su i Marko Ðurišić iz organizacije “Srbija 21”, Bojan Kostreš iz LSV, predsjednik SPAS-a Aleksandar Šapcih, Milan Stamatović iz “Zdrave Srbije”, predsjednik i potpredsjednik SVM Ištvan i Balint Pastor, kao i predstavnici Pokreta “1 od 5 miliona”.

Izvor: Tanjug
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.