Tragedija u Sandžaku/ Dedo htio da odbrani unuka u tuči, pa ga greškom UPUCAO

509

Vijestima” je nezvanično saopšteno da je Huseinović, pucajući u pravcu Muhameda Cirikovića (28), ubio unuka

Plavljanin Omer Huseinović (76) slučajno je, pucajući u pravcu Muhameda Cirikovića (28), ubio svog unuka Rusmira Huseinovića (29), rečeno je nezvanično “Vijestima” iz Uprave policije.

Objasnili su da su se Ciriković i Huseinović oko ponoći potukli ispred jednog lokala u Plavu, a da je Huseinović krenuo da ih razdvaja.

Ubijeni Rusmir Huseinović

Ubijeni Rusmir Huseinović

“Nakon nekog vremena potegao je pištolj, nanišanio u pravcu Cirikovića i povukao oroz. Hitac je prošao kroz nadlakticu Cirikovića i usmrtio njegovog unuka Huseinovića”, rekao je sagovornik iz UP.

Dodao je da je tragediju snimila nadzorna kamera objekta ispred kog je došlo do tuče, a potom i pucnjave.

Iz UP je saopšteno da je Ciriković transportovan u Opštu bolnicu u Beranama.

Iz te zdravstvene ustanove “Vijestima” je potvrđeno da je Ciriković van životne opasnosti.

“Ima prostrjelnu ranu u predijelu ramena i njegovo zdravstveno stanje je stabilno”.

U zvaničnom saopštenju UP piše da je do pucnjave došlo oko ponoći u Ulici Dizderača.

“R. H. je podlegao povredama od posljedica ranjavanja, dok je M. C. transportovan u Medicinski centar Berane. Preduzimajući aktivnost na rasvjetljavanju ovog događaja policija je došla do sumnja da je O. H. (76) iz Plava počinio ova djela. Policijski službenici su pronašli i vatreno oružje marke ČZ kalibra 7,65 mm za koji se sumnja da je predmet izvršenja krvičnih djela. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se O. H. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo i krivično djelo ubistvo u pokušaju”, saopšteno je iz Uprave policije.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.