SKANDAL! Kolašinac udario novinara Redžepa Koraća na izbornoj skupštini FK Novi Pazar

602

Nezapamćen skandal dogodio se u Novom Pazaru nakon izborne skupšine na kojoj je izabran novi predsjednik kluba.

Umjesto da izbor bude razlog za proslavu to je postala totalno druga tema, jer su braća Kolašinac koji su treneri u klubu napali našeg novinara Redžepa Koraća nezadovoljni pisanjem Sandžak Habera i Indeks Online portala.

Naime, novinar Korać je pisao o otvaranju nove privatne škole fudbala što je zasmetalo Pecu Kolašincu, jer je u tome video konkurenciju za njegovu privatnu školu fudbala, dok se Korać raspravljao sa starijim bratom Kenanom Kolašincem, inače prvim trenerom FKNP sa leđa mučki je prišao i pjesnicom u glavu Koraća je udario Peco Kolašinac.

Braća KOLAŠINAC

Indeksonline zahtjeva hitnu smjenu braće Kolašinac iz FK Novi Pazar jer, kako kažu, “takvi huligani ne treba da vode ni zemljoradničku zadrugu a kamoli jedan ozbiljan fudbalski klub kakav je FKNP”.

Obavjestiće sva novinarska udruženja u zemlji i inostranstvu o skandalu i napadu na novinare.
One thought on “SKANDAL! Kolašinac udario novinara Redžepa Koraća na izbornoj skupštini FK Novi Pazar

  1. enes np

    Hajde Peca udario je Recka, ali kakve veze ima Kenan sa tim? Mozda je i Recko preterao, novinari umeju cesto da upahnu pod zastitom slobode govora i izvestavanja. Nego lepo napisite kako je doslo do sukoba, sta je to tacno Recko rekao Pecu, o cemu je raspravljao sa Kenanom. Ovako imamo nepotpuni vest i odbranu

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.