Ovo je ubijeni Almir Škrijelj, sestrić Ekrema Lekića

1888
Uprava policije MUP-a KS je oko 11:35 dobila dojavu da se desilo ubistvo u Nedžarićima u Sarajevu. Nakon izlaska službenika na teren konstatovana je smrt jedne osobe.

Ubijeni Almir Škrijelj

Saznajemo da je stradao muškarac Almir Škrijelj, sestrić preduzetnuka i medijskog radnika Ekrema Lekića, inače jedan od rukovodilaca u Studenstkom centru.

Haris Buljubašić, stanar Studentskog doma u Nedžarićima u Sarajevu, u kojem se jutros dogodilo ubistvo, ispričao je novinarima detalje tragedije u kojoj je stradao radnik ovog Doma Almir Škrijelj.

– Bili smo u kafeteriji, prvo nas je zbunila trka ispred, vidjeli smo da se nešto dešava. Nakon što smo izašli, vidio sam gospodina Škrijelja da teško hoda, tetura s noge na nogu. Nije nam bilo jasno šta se dešava, međutim, vidio sam krv. Prišli smo da vidimo šta se dešava, on je pao na koljena, zatim je pao na stomak, gdje sam i pretpostavio da je mrtav. Kolega i ja smo pokušali da mu stavimo zavoj, da pokušamo zaustaviti krv, ali već je bilo isuviše kasno – rekao je Buljubašić.

On je rekao da su pored vidjeli i slomljen nož, drška je bila na jednoj strani, a oštrica na drugoj.

– Vidjeli smo da su baš velike bile ubodne rane, unutrašnji organi djelimično su bili vani, pokušali smo sve da uradimo, nismo ništa mogli – rekao je Buljubašić, piše Avaz.

Podsjećanja radi, Sejo Tahirović, radnik Studentskog doma u Nedžarićima u Sarajevu, s više uboda nožem usmrtio je svog kolegu Almira Škrijelja, koji je rukovodilac smještaja.

Izvor: Sandžak Danas/ Klix.ba/Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.