NOVI DETALJI: zašto je KOSOVSKA policajka ubila svoju PORODICU/ EKSKLUZIVNE NOVE INFORMACIJE!

473

Nove informacije koje albanski mediji na Kosovu iznose otkrivaju da je policajka Valdeta Blaca, koja je iz službenog pištolja usmrtila dvojicu rođene braće i roditelje u Gnjilanu, u vrijeme između ubistva svoje porodice i samoubistva, spiječila tetku i njenog sina da uđu u kuću i zateknu tijela.

Da bi ih odgovorila od ulaska u kuću, ona je rekla da su članovi njene porodice zauzeti, a da ona žuri.

Valdete, koja je sa po dva hica iz pištolja ubila braću Blerima (33) i Fisnika (34), od kojih je jedan spavao, a onda i roditelje majku Hanife (66) i oca Zećira (70) bila je sama sa njihovim tijelima u kući nekoliko sati.

Kada je na vrata zakucala njena tetka Valdete ju je, plašeći se da će vidjeti tijela svojih bližnjih, otjerala rekavši da su ukućani zauzeti, a da ona žuri. Zatvorila je vrata, a tetka i njen sin krenuli su da se udaljavaju i onda su čuli pucanj. To je bio trenutak kada je Valdete presudila sebi hicem iz pištolja. Odmah su pozvali policiju koja je zatekla užasan prizor.

Portal “Reporteri” naveo je da je policajka duže vrijeme planirala zločin i da je prethodnog dana pitala tetku koliko košta dženaza i navodno joj dala 12.000 evra, ne govoreći joj zbog čega. Ispostavilo se, navodno, da je taj novac bio namijenjen za ukop cijele porodice.

U medijima na albanskom pojavila se i informacija da je policajki bilo oduzeto oružje ali da ga je ona krišom uzela u utorak i otišla kući kako bi počinila zločin.

Izvor: Sandžak Danas/Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.