UMALO INCIDENT/ Visoki funcioner SPP-a provocirao porodicu Dugopoljac i okupljene građane (VIDEO)

512

Ramizu Dugopoljcu, vlasniku frizerskog salona u Prvomajskoj ulici, srušen je bagerom lokal u ranim jutarnjim časovima. Po njegovoj tvrdnji to su uradili ljudi bliski Muameru Zukorliću. Frizerski salon je totalno uništen, sve izgleda kao hrpa građevinskog materijala, koja je potrpala  frizerski radni inventar.

Porodica Dugopoljac i građani su od ranih jutarnjih časova boravili ispred srušenog lokala, i čekali TV ekipe RTS-a i N1 da bi dali dodatne izjave u vezi srušene porodične berbernice. Iznenada se pojavio visoki funkcioner SPP-a i predjsednik Odbora za poljoprivredu, inače profesor fizike, Kemal Sadović, i dodatno isprovocirao porodicu Dugopoljac riječima kako su sami krivi jer su morali plaćati kiriju. Emotivni ispad Ajle Dugopoljac, Ramizove ćerke, verbalni sukob sa ovom funkcionerom SPP-a možete pogledati na ovim video snimcima:

 
3 thoughts on “UMALO INCIDENT/ Visoki funcioner SPP-a provocirao porodicu Dugopoljac i okupljene građane (VIDEO)

  1. Pazarka

    Seljacina jos veca,narkomanska kao i vecina sledbenika zlokorlica sugavog…PAZARCI MOJI DRAGIIII,NE DOZVOLIMO DA OVAKVI SETAJU NASIM SEHEROM, DA ZAGADJUJU VAZDUH MERHAMETA,HUMANOSTI,GOSTOPRIMSTVA STO JE I KARAKTERISTIKA SVIH NAS…

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.