Povrijeđena žena iz Selakovca stigla u Kragujevac

439

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se danas u 14 i 30 u naselju Selakovac. Vozilo marke “audi” naletilo je velikom brzinom na ženu koja je sa djetetom prelazila ulicu. Nesrećna žena vozilom Hitne službe prebačena je na novopazarsku hirurgiju.

Sa tog odjeljenja Opšte bolnice smo dobili informaciju da je povrijeđena žena sa teškim povredama hitno transportovana za Kragujevac.

Ekipa Hitne službe Novi Pazar u roku od par minuta stigla je na lice mjesta gdje se dogodila stravična saobraćajna nesreća. Prema riječima doktora Emira Biševca, zatekli su teško povrijeđenu dvadesetsedmogodišnju ženu i dijete lakše povrijeđeno.

„U rekordnom roku smo stigli na lice mjesta, gdje smo zatekli mlađu ženu bez svjesti sa vidljivim povredama na glavi, koja je spontano disala. Imala je vidljivo krvarenje iz usta. Odmah smo reagovali, postavili smo šancovu kragnu, zbrinuli pacijenta pomoću spinalne daske, prebacili na nosila i u rekordnom roku odvezli je na odjeljenje hirurgije“, kazao je Biševac.

Nakon što je prebačena na novopazarsku hirurgiju, kako nezvanično saznajemo, pacijentkinja je primljena u komatoznom stanju sa teškim cerebralnim povredama. Po stabilizaciji vitalnih organa i završenom dijagnostikom transportovana je u Klinički centar Kragujevac na neurohirurgiju radi daljeg tretmana. Djevojčica je lakše povrijeđena i zadržana na odjeljenju dječije hirurgije gdje se prati njeno zdrastveno stanje.

Iz novopazarske policije saznajemo da je vozač automobila koji je pobjegao sa lica mjesta gdje je udario ženu i djete, nešto kasnije uhvaćen i priveden, te da mu je po nalogu tužioca odeđeno zadržavanje od 48 sati.
One thought on “Povrijeđena žena iz Selakovca stigla u Kragujevac

  1. Nela

    To đubre od vozača, dobro premlatiti da ne može na noge da stoji, pa ga zatim kazniti po zakonu najstrožije moguće.

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.