STRAVIČAN video snimak rušenja berbernice Ramiza Dugopoljca

475

Ono što je strašnije od samog čina rušenja berbernice jesu tri laži Islamske zajednice izrečene u jednom danu. Postavlja se pitanje da li iza izrečenih lažinih iskaza stoje svi upošljenici Islamske zajednice? Da li su svjesni da dovode u pitanje i svoju ličnu kompetentnost da mogu vaziti i pričati o moralu, a samim tim i o vjeri.

Pa se sa pravom pitamo kakav stav imaju ostali upošljenici IZuS, znajući kako se tretira laž u postulatima islama. Očigledno je da su ovim činom poglavari Islamske zajednice kao i imami koji zdušno podržavaju lažne iskaze izgubili kredibilitet ne samo kod pripadnika islama nego i kod pripadnika ostalih religija, jer čin laži je kršenje univerzalnih vrijednosti svih religioznih ljudi.

Laži Islamske zajednice poređaćemo po hronologiji događaja:

– Prvo zvanično saopštene Islamske zajednice je bilo da IZuS nema pojma kako je došlo do rušenja lokala. Kao dokaz našoj tvrdnji imaju zvanična saopštenja koja su prenijeli Beta, B92 i ostali mediji u Srbiji.

– Kasnije su plasirane informacija elektronskih medijia bliskih Islamskoj zajednici  da je automobil udario u berbernicu i da je srušio radnju Ramiza Dugopoljca. A ovu informaciju pored elektronskih medija bliskih IZuS prenio je i Pink.

– Nakon što su se na društvenim mrežama pojedinačno javljali građani i pominjali sporne snimke nadzornih kamera u ulici Prvi maj, onda je Islamska zajednica izašla sa javnim stavom da je bager građevinske službe Islamske zajednice slučajno prolazio i udario u radnju Ramiza Dugopoljca, ovo upisujemo kao treću laž IZuS.

Zvanično saopštenje IZuS da je slučajno bager srušio berbernicu dočekana je na nož od strane građana i izazvala revolt, pa su počeli spontani pozivi na javno okpuljanje građana ispred porušene berbernice. Nakon ovakve reakcije javnosti zvaničnici Islamske zajednice priznali su istinu, i izjavili da su službenici “građevinske službe” Islamske zajednice namjerno srušili berbernicu Ramiza Dugopoljca, zato što je Islamska zajednica gubila sudski spor i prava nad objektom i zemljištem.

Sinoć kasno pojavio se jedan od video snimaka nadzornih kamera rušenja berbernice, na kojima se vidi da su još trojica ljudi vršili logističku podršku bageristi. Možete snimak pogledati na ovom linku VIDEO LINK RUŠENJA LOKALA!

Snimak rušenja lokala čiji je vlasnik gospodin Ramiz Dugopoljac u centru Novog Pazara podseća na rušenje Palestinskih kuća….STRAŠNO TUŽNO ŽALOSNO BEDNO POKVARENO PODLO…

Gepostet von SANDžAČKI LAV am Mittwoch, 26. Februar 2020
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.