Prijem kod gradonačelnika za humane navijače

665

Gradonačelnik Nihat Biševac je u svom kabinetu ugostio novopazarske navijače, koji su nedavno prvi pritekli u pomoć i učestvovali u spasavanju porodice u udesu na putu Novi Pazar –Kraljevo. Gradonačelnik Biševac je ovom prilikom rekao da je Novi Pazar oduvjek bio grad humanih ljudi, koji su uvijek tu da pomognu kada je najneophodnije, te da su oni i najbolji promoteri grada.

Humani navijači su u Kraljevu dali podršku odbojkašima Novog Pazara u meču sa Ribnicom. I svojim odbojkašima pomogli da pobjede u vrlo bitnoj utakmici za opstanak u Super ligi Srbije.

U povratku kućama, negdje na polovini puta Pazar –Kraljevo, a u blizini Ušca zapazili su da se dogodio saobraćajni udes, uslijed koga je nepoznati automobil sletio u provaliju. Niti jednog trenutka nisu razmišljali, već su hrabro, po mraku i u uslovima slabe vidljivosti sišli do vozila, ne sluteći šta ih tamo čeka. Prvi su pritekli i kao podrška i povrijeđenima pružili neophodnu pomoć.

Po dolasku službe hitne pomoći, rame uz rame sa medicinskim radnicima su izvlačili povrijeđene iz provalije. Po nadimcima poznati  Tarzo, Beli, Pajo i Kadir rizikujući svoj život, spasili porodicu koja je imala udes.

Kažu da su srećni što u nezgodi nema poginulih, jer kako oni rekoše, nevjerovatno je da je u okolnostima stravične nesreće bilo ko ostao živ.
Ne kriju da im je drago što su dobili prilku da potvrde kako su, sem što su srčani navijači, oni prvenstveno veliki ljudi i humanisti.

Senad Senko Župljanin
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.