Nakon pritiska javnosti POLICIJSKA patrola ponovo čuva berbernicu

762

Nakon reagovanja javnosti na objavu Ramiza Dugopoljca policijska patrola je ponovo došla i nalazi se u blizini urušenog objekta u Prvomajskoj ulici u starom dijelu Novog Pazara, javlja portal SNews.

Uprkos tome, vlasnik urušene berberske radnje u Novom Pazaru Ramiz Dugopoljac od večeras, zajedno sa svojom porodicom čuva ostatke tog objekta.

Kako na društvenim mrežama prenose građani Novog Pazara, Dugopoljac nije pristao na ponudu policije da ide kući, a da oni ostanu sami da čuvaju objekat.

Dugopoljac je danas na Facebooku objavio fotografiju na kojoj se vidi sa svojom suprugom u unutrašnjosti urušene berbernice uz poruku:

Foto: Facebook

“Zar da ja pored nadležnih organa zajedno sa svojom ženom i decom čuvam svoj lokal koji je srušen? Nadležni organi odbijaju da budu pored lokala i čuvaju ga, onda moram ja? Hvala državo”.

Informaciju o prethodnom odbijanju policije da večeras čuva urušeni objekat potrvdili su za SNews članovi porodice Dugopoljac, prenio je ovaj portal.

“Moguće je da, ako ne budemo tu prisutni, ili neko ne bude čuvao porušenu berbernicu, večeras dođu i to sve počiste. Zbog toga smo večeras tu i kao porodica i još po neki prolaznik čuvamo da ne počiste ovo”, rečeno je za SNews.

Izvor: SNews.rs / Sandzak Danas
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.