Sandžak: Djevojke se potukle, jednoj lice unakaženo!

521

A. Đ. (18) iz Priboja, unakažena je po nosu, glavi i vratu kada je E. A. nasrnula na nju usred noćnog kluba u Prijepolju i isjekla je staklenom čašom. Prema nezvaničnim saznanjima, dvije djevojke i ranije su se sukobljavale tokom noćnih izlazaka i raskalašnog provoda.

Drugarica povrijeđene A.Đ. tvrdi da je E.A. od ranije poznata policiji kao nasilna, da već ima dosije, međutim da majka, zahvaljujući vezama koje posjeduje godinama prikriva sve njene ispade! Incident se dogodilo prije 10 dana u jednom noćnom klubu u Prijepolju, u koji su obje djevojke izašle u provod.

– E.A. je cijelo veče posmatrala A.Đ.! Bila je krajnje neprijatna, zbog čega je ona odlučila da je pita zbog čega je uporno gleda i da li postoji neki problem. Međutim, E.A. je iz čista mira razbila staklenu vinsku čašu i isjekla je po licu i vratu. To joj nije bilo dovoljno, pa je tom istom čašom počela da je udara po glavi! Djevojka je maltene ostala bez pola nosa! Moraće da ide u Beograd na estetsku operaciju zbog groznih ožiljaka! – kaže drugarica A.Đ., koja je insistirala na anonimnosti, pošto živi u istom gradu sa E.A..

A.Đ. je, prema riječima sagovornice lista “Alo”, uspjela samo da odgurne nasilnicu.

– Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je Aleksandru prevezla kod hirurga gdje joj je rasekotina na nosu i licu ušivena – navodi za “Alo” blizak član porodice pretučene djevojke.

Inače, prema nezvaničnim saznanjima djevojke su nekoliko dana prije kobne noći imale sukob u jednom pribojskom lokalu, međutim zahvaljujući pravovremenoj reakciji konobara spriječen je ozbiljniji incident.

Izvor: Sandžak danas/Alo/PP Media
Foto: Ilustracija (Blic)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.