OPREZ! PRIVATNI PAUK HARA KOPAONIKOM, NOSE ODAKLE STIGNU!

594

 

Kopaonički Parking servis radi punom parom, nosi kola odakle stigne, ali naplaćuje isključivo u kešu! Čitalac Kurira, kome su uzeli automobil ogorčen je jer mu je vozilo pokupljeno sa mjesta gdje svi parkiraju decenijama, a kao što se vidi na fotografiji, riječ je o čistini, na kojoj nije jasno naznačena zabrana parkinga. Kako nezvanično saznajemo, vlasnik Parking servisa je privatnik, angažovan preko agencije i opštine.

 

– Riječ je o jednom načelniku, koji je privatizovao Parking servis. Za Novu godinu odnijeto je čak 60 automobila, uprkos tome što i kopači na snijegu naplaćuju ljudima 1.000 dinara po mestu – navodi E. T., sagovornik Kurira kome je odnijet automobil.

Najbolje je to što, dodaje sagovornik, ne može da se plati karticom, već isključivo u kešu. Odnošenje od strane pauka, košta čak 17.500 dinara za veća vozila (veliki terenci), po čemu Kopaonik premašuje cijene svih gradova u Srbiji. Sem toga, dan stajanja na depou kod Bačišta košta 2.000 dinara!

Inače, na parkingu Parking servisa je gomila vozila sa stranim tablicama, koje je pauk odnio. Kakav će glas raširiti iz Srbije po svijetu? I zbog koga?

Kurir.rs
One thought on “OPREZ! PRIVATNI PAUK HARA KOPAONIKOM, NOSE ODAKLE STIGNU!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.