RAT PRIBOJACA I PRIJEPOLJACA: Fejsbuk otkriva zašto je Alaomerovićka isjekla lice Aleksandri?

1056

7. jula 2019. godine ispred diskoteke “Coton club“ u Prijepolju, nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, nanijete su povrede u predjelu uha Elmiru Rovčaninu (28) iz Brodareva.

Prema objavljenim navodima na Facebook stranici “Sandžak novosti”, Rovčanin je zvjerski pretučen bejzbol palicma od strane više osoba, nakon čega mu je, dok je onesviješćen ležao na betonu, NN lice prišlo i odsjeklo uho.

Pretučeni Rovčanin

Tada je naš portal prenio i nezvanična saznanja da je ovaj napad motivisan nacionalnom netrpeljivošću.

Još niz događaja nasilja desio se od ove nasilničke grupe huligana prema građanima Prijepolja bošnjačke nacionalnosti.

Kako se saznaje, Aleksandra je žrtva rata između Pribojaca i Prijepoljaca.

– Na profilu Aleksandrine mlađe sestre, izvjesna S. H. je napisala: „To je zauzvrat. Pribojci su odsjekli uvo Prijepoljcu, a sad je Pribojki isječen nos, pa su sada 1:1“.

Aleksandra živi u Prijepolju, ali su joj majka i djeda iz Priboja, pa je moguće da je zbog toga bila na meti. Neko je pak S. H. na Fejsbuku odgovorio: “Pričamo o ljudima, skoro djeci! Mi smo u 21. vijeku, kakvo crno 1:1“.

Protiv Ele se u Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju vodi istraga zbog sumnje da je u noći između 8. i 9. februara napala Aleksandru u noćnom klubu u Prijepolju, ali se tereti samo za lake povrede, iako je žrtva ostala gotovo bez pola nosa. Nasilnica je poslije saslušanja kod tužioca puštena da se brani sa slobode, a onda se uživo oglasila na Instagramu i najopuštenije obavijestila 6.000 svojih pratilaca o tome šta je uradila!

Kako se saznaje, Ruždija Krupa, književnik i tekstopisac poznatih narodnih pjesama, među kojima je i čuveni “Mali mrav”, Elin je djeda. Prema riječima očevidaca, Ela je iz čista mira nasrnula na Aleksandru i čašom joj isjekla nos i bradu, zbog čega je završila u Hitnoj pomoći na ušivanju.

Majka Dženana je poštovana nastavnica u školi u Prijepolju, a radi i u sudu kao prevodilac za srpski/bosanski jezik, dok joj je otac Džemal, poznat pod imenom Džemo, taksista u Prijepolju.

Aleksandrino psihičko zdravlje je narušeno, pošto su fotografije njenog ušivanja dospijele prvo do nasilnice, a poslije toga su se širile po društvenim mrežama.

– Doktorka je Aleksandri ušila nos i bradu pa je tražila da joj fotografiše šav na bradi. Aleksandra je pristala, misleći da je to uobičajena procedura. Međutim, pored doktorke je stajala djevojka koja s Elom stažira u Hitnoj pomoći i privatno se druži s njom. Ona je takođe slikala djevojku i fotku poslala Eli. Ubrzo je slika osvanula na društvenim mrežama, što je Aleksandru psihički uništilo – kaže sagovornik lista “Alo”.

Djeda pisao tekstove za najveće narodnjake

Ruždija Krupa rođen je u Pljevljima 1938. godine, a najviše je stvarao u Priboju. Član je Udruženja književnika Srbije, a sedamdesetih godina je sarađivao sa vodećim jugoslovenskim kompozitorima i pjevačima. Muziku na njegove stihove pisali su muzičari poput Miodraga Todorovića Krnjevca, Radojke Živković, Dragana Aleksandrića, Novice Negovanovića. Među najpoznatijim hitovima su “Jedna rijeka u mom kraju“, “Ko se jednom napije vode sa Baščaršije“ i “Prođe ljeto trideseto“.

Osnovni sud: Majka Ele A. ne radi kod nas

Osnovni sud u Prijepolju tvrdi da majka Ele A. nije sudija tog suda. U dopisu koji je potpisao Mileta Bezarević, vršilac funkcije predsjednika Osnovnog suda u Prijepolju, ističe se da niko od sudija ovog suda nema ćerku pod tim imenom.

Izvor: Sandžak Danas/ Kurir.rs/ Alo
3 thoughts on “RAT PRIBOJACA I PRIJEPOLJACA: Fejsbuk otkriva zašto je Alaomerovićka isjekla lice Aleksandri?

  1. Sjeničak

    Pa sad kad je Aleksandra žrtva nije na nacionalnoj osnovi a ostale tuče gde si Bošnjaci žrtve su na nacionalnoj. Niste ni malo objektivni i korektni.

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.