Opština Tutin izabrala najbolje sportiste

1121

Opština Tutin je na Sportskoj akademiji izabrala najbolje sportiste, trenere i sportske radnike, a zbog uspjeha u minulom periodu nagrađeni su planinarka Admira Koničanin i karatista Ermin Fazlić.

Osim najboljih sportista pojedinaca, među laureatima su Fudbalski klub Tutin i Ženski odbojkaški klub Tutin kao najuspješniji kolektivi, trener Dženan Curić, sportski radnik Sinan Derdemez, džudista Semin Hot u kategoriji najboljih mladih sportista i Fudbalski klub Jedinstvo 2017 za doprinos u razvoju sporta.

 

Zbog uspjeha na međunarodnoj sceni i popularizacije sporta priznanja su dobili bokser Semir Bajrović, fudbaleri Samir Nurković i Suad Sadović, džudista Kemal Zukorlić, kik-bokser Edin Vučelj, karatista Amel Mujević, košarkaš Alen Smailagić, profesor Mumin Đurđević, atletičar Elzan Bibić, te Husnija Klimenta, Safet Kecap, Ćeho Nikšić, Samir Eminović i Hasim Klimenta.

 

Nagrade za životno uručene su profesorima Osmanu Habiboviću i Hilmiji Alibašiću, kao i novinarima Esadu Kučeviću i Albinu Gegiću, a poveljom grada odlikovani su trofejni bokser Mujo Bajrović, atletski trener Rifat Zilkić, čuveni maratonac Numan Ukić, bivši fudbaler Mutalib Agović, svetski as u pikadu Mensur Suljović i legenda karatea Nazim Kurtović.

 

M. Minić
2 thoughts on “Opština Tutin izabrala najbolje sportiste

  1. JonuS

    E vala stvarno silnih sportista. Izgleda fora da se napravi posao u knjizari predsednika za stampu i.pehare. da se operu pare.

    Reply
  2. Djuhic hilmija

    Kako da zaboravite najboljeg i najpoznatijeg sportistu tutinske opstine MENSUR SULJOVIC profesionalni dart igrac zaiyta tioicno za nas daleko od ociju daleko od srca

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.