Velike podrška građana SDP-u u Novom Pazaru

249

Sandžačka demokratska partija danas je počela sa prikupljanjem potpisa podrške za izbornu listu kandidata na predstojećim lokalnim izborima. Tokom cijelog dana vladalo je veliko interesovanje građana za podršku partiji koja čini okosnicu vlasti u Novom Pazaru.

Lista Sandžačke demokratske partije i na predstojećim izborima nosiće naziv “Za evropski Novi Pazar”. Za podršku ovoj listi vladalo je veliko interesovanje i građanima nije bilo teško da sačekaju u redu kako bi partiji koja je deceniju vodila ovaj grad ponovo ukazali povherenje. Mirsad Jusufović ističe da je za samo par sati prikupljeno preko 700 potpisa. Jusufović je pozvao građane da dođu u prostorije SDP-a i daju svoj doprinos stranci.

Članovi i simpatizeri Sandžačke demokrataske partije čvrsto su uvjereni u pobjedu. Oni smatraju da je SDP najbolja stranka koja treba da nastavi da vodi ovaj grad.

Sandžačka demokratska partija osnovana je još 1996. godine, a već deceniju čini okosnicu vlasti u Novom Pazaru. Osnovao ju je sadašnji potpredsjednik vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

M. J.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.