Drugi pišu: “Kraj bezakonja u Prijepolju, naprednjaci se otresli mutivoda”

446

Prijepolje – SNS je napravila dugoočekivani potez u Prijepolju, otarasivši se velikog balasta u vidu lokalne vlasti koja je poverenje stranci spustila na najmanji mogući nivo. Ova partija na čelu sa Dragoljubom Zindovićem, mnogi su ubeđeni, doživela bi pravi fijasko na narednim izborima zbog silnih propusta i nezakonitih postupaka koje je učinila u svom mandatu.

No, kako su se trošile narodne pare utvrđivaće ipak nadležni organi koji su već počeli sa radom.

Novi čelni čovek SNS – a, a veoma izvesno i opštine, Vladimir Babić, bez sumnje je pravo osveženje u redovima naprednjaka. Rasulo koje je zahvatilo opštinski odbor koji se sastojao od nekoliko Zindovićevih poslušnika i rođaka biće zaustavljeno dok mu istovremeno nesebična podrška stiže iz kruga privrednika koji su već bili digli ruke od SNS.

foto printscript GZS

foto printscript GZS

Zindovićeva kombinacija sa novom starom koalicijom verovatno će propasti, jer je teško pretpostaviti da će se kako je bio zamislio u njoj naći Nova Srbija, Tandirova SPP pa čak i SDA. I sve je izvesnije da će novu vlast činiti SNS i SDP sa nekoliko koalicionih partnera, PUPS, SRS, i veoma izvesno SPS, ukoliko ta partija provjetri svoje redove, jer je njen prvi čovek uz Zindovića navukao veoma negativne poene. Na sve ovo moguće je da se u vlasti pojavi i Bahrija Beganović Lutka sa svojom grupom građana koju uveliko organizuje.

Preuzeto sa  http://www.glaszapadnesrbije.rs/vest114548.html
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.