Djevojčica(12) UKRALA bebu!

579

Drama je počela oko sedam sati, kada su Ž. Z. (28) i J. N. (35) prijavili policiji nestanak njihove osmomjesečne bebe. Žena je rekla da je bebu nahranila oko 4 sati ujutru, nakon toga su suprug i njih dvije nastavile da spavaju.

Ž. Ž se probudio u 7.00 sati i tada je primjetio da bebe nema ni u krevecu i u kući. Čovkek je odmah pozvao policiju. U kući je obavljen policijski uviđaj, a roditelji su prošli na poligrafskom testiranju, gdke je utvrđeno da govore istinu i stvarno ne znaju gdje im je dijete i pod kojim okolnostima je nestalo, piše Pink.

U potragu su uključene sve raspoložive snage. Nekoliko sati kasnije u saradnji sa građanima, konkretno sa vozačem autobusa, na jednoj prigradskoj liniji, u blizini kuće gdje stanuju, pronađena je beba, živa i zdrava u dečijim kolicima. Pored kolica, u kojima je bila beba, nalazila se 12-godišnja djevojčica  M.O. koja se bavi prosjačenjem.

Ona je u neformalnom razgovoru priznala da se u 5 i 30 sati ušunjala u kuću i ukrala bebu. Navodno, ona je to uradila jer joj se sestra nalazi u hraniteljskoj porodici, a želi da ima bebu. O svemu su obavješteni Centar za socijlani rad i nadležno VJT u Pančevu.

Istraga je u toku.

Izvor:Blic/Pink
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.