Zasijeda lokalni paralament u Novom Pazaru

415

 

Na drugoj ovogodišnjoj sjednici Skupštine Novog Pazara nalazi se šest tačaka devnog reda. Među njima je i kreditno zaduženje grada Novog Pazara u iznosu od 180 miliona dinara, koje odobrilo Ministarstvo finansija. Sredstva će kako je planirano budžetom biti utrošena za realizaciju važnih infarastrukturnih projekata i ostalih kapitalnih investicija.

Pred odbornicima će se naći i Prijedlog odluke o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu grada Novog Pazara.

3.Prijedlog o izmjeni o prenosu prava korišćenja sportskog objekta Gradski stadion sa grada Novog Pazara na Fudbalski klub „Novi Pazar“, godišnji  program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Novog Pazara za 2020. godinu, a i prijedlog  Odluke o određivanju nadležnog organa za sprovođenje postupka davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Novog Pazara..Sjednica je počela oko 10 sati.

Na prijedlog odbornika SDA u dnevni red je uvrštena i tačka da se Ministarstvu prosvjete uputi zahtjev za riješavanje problema oko imenovanje VD direktora OŠ”Avdo Međedović” za, kako je rečeno, dobrobit zaposlenih i učenika te škole.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.