Zbog korona virusa otkazani predizborni skupovi SNS-a do 1. aprila!

388

Lider Srpske napredne stranke (SNS) i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je sve predizborne skupove koje su naprednjaci planirali do 1. aprila, potvrđeno je “Blicu”.

Prema našim informacijama, ova odluka donijeta je kao mjera prevencije u cilju spriječavanja širenja korona virusa.

Podsjećanja radi, broj zaraženih korona virusom u Srbiji dostigao je 12, nakon što je jutros potvrđeno da je još sedam osoba pozitivno na Kovid-19.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednica Vlade Ana Brnabić sastaće se danas sa predstavnicima svih zdravstvenih i drugih institucija u Srbiji koje učestvuju u borbi protiv virusa korona. Sastanak je planiran za 11.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsjednika Srbije na Andrićevom vijencu, saopšteno je iz pres-službe predsjednika Srbije.

Ukupan broj zaraženih od korona virusa Kovid-19 u Srbiji je 12. Prvi oboljeli je muškarac iz Subotice (43), koji se trenutno nalazi u Novom Sadu u bolnici. Većina oboljelih zarazila se od istog izvora – žene iz Švajcarske koja je nedavno bila u Srbiji. Samo jedna osoba ima težu zdravstvenu sliku, ostali imaju lakše simptome.

Izvor: Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.