„Ti ćeš, Šarčeviću, odgovarati, a ne direktori koji pokušavaju da zaštite zdravlje djece i nacije!“

435

Članica Predsjedništva Stranke slobode i pravde (SSP) Ana Stevanović zatražila je danas od ministra prosvjete Mladena Šarčevića da „momentalno prestane da preti sankcijama“ direktorima koje su zatvorili svoje škole zbog korona virusa.

„Roditelji su prestavljeni i nemaju nikako povjerenje u državu. Direktori škola u Čačku i Beogradu su škole zatvorili zato što postoji realna opasnost da su djeca bila u kontaktu sa zaraženima ili su boravili u prostoru u kome su bila zaražena lica“, navela je Stevanović u pisanoj izjavi koju prenosi SSP.

Ona podsjeća kako cio svijet zna da djeca manje oboljevaju, ali da su prenosioci virusa i naglašava da je neophodno zaštititi i njih i njihove porodice.

Stevanović je istakla da je Šarčević koji je morao da zahtjeva od premijerke Ane Brnabić da zatvori sve vrtiće i škole kada je postalo jasno da će korona virus doći u Srbiju.

„Ti ćeš, Šarceviću, odgovarati, a ne direktori koji se u ovom ludilu ponašaju odgovorno i pokušavaju da zaštite zdravlje djece i nacije“, zaključila je Stevanović.

Izvor: Danas
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.