Zaražen korona virusom i fudbalski reprezentativac Srbije

411

 

Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović zaražen je Covid-19 tipom korona virusa, objelodanio je njegov klub, Fjorentina.
Italijanski klub se tim povodom obratio javnosti na zvaničnom sajtu, kratkim saopštenjem.

“ACF Fjorentina može da potvrdi da je Dušan Vlahović bio pozitivan na testiranju na Covid-19. Kod kuće je i trenutno nema nikakve simptome. Klub je u procesu preduzimanja svih neophodnih izolacionih procedura u skladu sa pravilima, počev od toga da se izvrši identifikacija svih ljudi koji su imali kontakt sa igračem”, istakla je “viola”.

 

Vlahović je tako postao šesti fudbaler u italijanskoj Seriji A koji je bio pozitivan na testiranju.

Pored Manola Gabijadinija, napadača Sampdorije koji je potvrdio da je njegov test na Covid-19 tip virusa bio pozitivan, još četiri igrača ovog kluba sačekala je ista sudbina ovog petka.

 

Uz njih, i defanzivac Juventusa, Danijele Rugani takođe je pozitivan na ovaj virus, dok je njegov saigrač, Paolo Dibala negirao navode medija širom sveta.

Do petka, 13. marta u popodnevnim satima, u Italiji je potvrđeno 15.113 zaraženih, od čega se 1.045 oporavilo, 1.016 osoba je preminulo, a ostali su u procesu oporavka, neki bez simptoma, neki sa lakšim, a neki sa težim.

Izvor Sandzak Danas / Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.