Srpska pjevačica ni po koju cijenu nije htjela da otkaže nastup!

328

Zbog širenja koronavirusa svi pjevači otkazali su nastupe. Međutim, Dara Bubamara je jedina na estradi koja do posljednjeg trenutka nije željela da odloži svoj nastup u Hrvatskoj, sve dok je vlasnici iz susedne zemlje nisu otkačili.

Pjevačica je otkrila da se dan pred koncert raspitivala da li je došlo do nekih promjena, a onda sva srećna objavila da će ipak nastupati. Očigledno bez imalo savjesti i odgovornosti, Dara bi održala koncert pred nekoliko hiljada ljudi u jeku širenja pandemije. Folkerka je nedavno istakla da se od ovog virusa štiti rakijom, pa je maksimalno cijelu situaciju svela na neozbiljnost.

– Moj menadžer i ja smo zvali gazde diskoteka i pitali da li treba da pomjeramo nastupe u Hrvatskoj, a odgovori su bili: “Ne, Daro, sve je rasprodato, imamo sve dozvole, sve je u redu, sve je bezbjedno.” Tako da, ljudi, vidimo se na ludim žurkama, da pokažemo da smo jači od svega – napisala je bez problema Dara, kojoj je očigledno najviše prijalo da istakne da je ona tražena i u vrijeme epidemije, iako su gotovo sve njene kolege nastupe otkazale, prije svega, zbog odgovornosti.

Pjevačica je teška srca morala da otkaže “ludu žurku”, jer je i bilo očekivano da niko nije jači od koronavirusa, pa ni Dara.

Izvor: Kurir
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.