Vučić zaprijetio Ahmedinu Škrijelju: Skinuću ti taj cinični osmjeh sa lica!

10263

 

U Palati Srbija održan je sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima političkih stranaka, na kome se raspravljalo o odlaganju izbora ranije zakazanih za 26. april. Sastanku, koji je protekao u konstruktivnom duhu, u skladu sa aktuelnom situacijom, su prisustvovali predstavnici više politčkih stranaka,

Kako zanaje Kurir, generalni sekretar Ugljaninove partije Ahmedin Škrijelj je predsjedniku Vučići rekao da “ne smije da šalje vojsku i policiju u Sandžak jer ih tamo narod neće, i da ne smije da uvodi tamo policijski čas”.

 

Predsjednik Srbije mu je na ove zahtjeve odgovorio da Vojska Srbije služi za čuvanje objekata, i da je svuda na teritoriji Srbije sa zadatkom da pomogne svim građanima, i Bošnjacima jednako koliko i Srbima. Šrkrijelj se međutim, kako saznajemo, svo vrijeme na ovo  smijao i dobacivao, da bi mu Vučić na kraju ovako oštro odgovorio.

 

– Molim Vas i savjetujem vam da ne radite nista protiv državnih organa Srbije. U protivnom, garantujem Vam da ću vam skinuti taj cinični osmjeh s lica, poručio je Vučić  Ahmedinu Škrijelju.

Izvor Sandžak Danas/Kurir.rs
6 thoughts on “Vučić zaprijetio Ahmedinu Škrijelju: Skinuću ti taj cinični osmjeh sa lica!

 1. Rahat

  Nije dovoljno skinuti mu osmeh sa lica, kod određenog broja birača njegovoj stranci ovakvi postupci podižu popularnost, na sreću sve ih je manje. Zašto nadležni organi, ako sve ovo nije farsa, ne privedu pravdi kriminalce iz vrha SDA stranke, imaju sve dokaze o mnogobrojnim pljačkama pojedinaca koji su se obogatili pod firmom borbe za Sandžak i Bošnjaštvo. Naravno da i tamo ima poštenih ljudi, i mislim da su u većini, ali su izmanipulisani.

  Reply
 2. Mery

  Njemu i treba da se preti,on ne zasluzuje bolje.Treba neko konacno tom nasilniku A.S. da stane na put…

  Reply
 3. Mirko

  Zbog ovakvih majmuna kojima je svasta smesno na kraju ispasta cela nacija. Vojska i policija R.Srbije imaju ustavnu obavezu da cuvaju svaki deo ove drzave. Njihovo ne prisustvo znaci bezakonje u kome obicno mafija preuzima ulogu vojske i policije. Da li je to mozda ono sto prizeljkuje ovaj smesko!? Ili mu je samo cilj da i dalje raspiruje medjunacionalnu mrznju. Srecom sve je manje onih kojima ovakvi majmuni mogu da manipulisu.

  Reply
 4. Mirjana

  Pojedinci nikako da shvate da žive u državi Srbiji koja ima svoje sudstvo,vojsku,policiju,državne organe,upravu i dr.koji služe svim građanima koji u njoj žive.I odakle gospodinu pravo da govori u ime svog naroda kad je stranka kojoj pripada pretrpela fijasko na ovim izborima?

  Reply
 5. Miroslav

  Ne rszumem! Ako je Ahmo hteo da skrene pažnju na njega evo ima je. I šta sad? Moramo se boriti svi protiv ovoga opasnog virusa! Sad kad počnu naši oko praznika da dolaze(neće svi) biće veoma nezgodno! Neka nam je Bog na pompći! Budimo smireni i realno.

  Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.