NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE OBUSTAVILA RAD SA STRANKAMA

358

 

Na osnovu mjera utvrđenih Odlukom o uvođenju vanrednog stanja od 16. marta 2020. godine obavještavamo Vas da se počev od utorka 17. marta u svim organizacionim jedinicama Nacionalne službe za zapošljavanje obustavlja neposredan rad sa strankama.

-Neće se vršiti prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja. Molimo sve poslodavce koji podnose zahtev za izdavanje / produženje radne dozvole da ga upute elektronskim putem na mejl adrese filijala, u skladu sa obavještenjem koje se nalazi na veb sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje u odeljku „dokumenti / dozvole za rad“. Takođe molimo sve klijente da koriste alternativne oblike komunikacije – telefon, mejl i drugo – navode iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Кontakt telefoni i mejl adrese putem kojih zainteresovana lica mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici NSZ www.nsz.gov.rs i na ullaznim vratima svake filijale.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.