Novi Pazar: Još jedna humanitarna akcija neformalne grupe ,,Mladi entuzijazam”

463

Mi kao neformalna grupa ,,Mladi entuzijazam” dosli smo na ideju da sprovedemo akciju pod nazivom ,,Podijeli i ti”, pravili smo maskice za jednokratnu upotrebu.

U vezi ove novonastale situacije razgovarali smo sa direktorom ZZJZ dr Sefadilom Spahicem i predložili mu ideju, koja mu se dopala.

Dr Šefadil je usvojio je naše zahtjeve i tako smo i počeli saradnju i sa ovom bitnom ustanovom. Ovom akcijom želimo da stavimo akcenat na ljude koji nisu u mogućnosti sebi da priušte masku kako bi se zaštitili od situacije u kojoj se danas nalazimo, naravno bez panike.
Postavljali su nam pitanja da li prodajemo maske, mi smo rekli: ,,Ovo nije biznis, ovo je humani gest na djelu”.

Zato koristimo priliku da pozovemo sve mlade ljude, humane ljude da se priključe ovoj akciji kako bi pomogli našem narodu da se zaštite uz poruku: ,,Pokazimo humanost na djelima, a ne na riječima” zato sto smo mi ,,Pazarci humanitarci”.

Danas smo u Novom Pazaru za nepuna 2 minuta podijelili 1400 maski ručno rađenih od ubrusa i lastika. Zahvaljujemo se direktoru Kulturnog centra Huseinu Memiću na podršci i ustupljenom prostoru za realizovanje ideje.
Takođe, zahvaljujemo se i humanim ljudima koji su doprinijeli ovoj akciji:
IC SYSTEM D.O.O
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.