Stefanović: Penzioneri bili disciplinovani

523

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je rano jutros više prodavnica u kojima su penzioneri kupovali namirnice i zahvalio najstarijim građanima što su nosili maske i poštovali propisano rastojanje u redovima, saopštavaju iz MUP-a.

“Zahvalan sam našim najstarijim sugrađanima koji su bili veoma disciplinovani jutros i sa maskama, poštujući rastojanje u redivima, obavili kupovinu. Takođe, zahvalan sam i svim pripadnicima policije koji su širom Srbije pomagali našim penzionerima, vodeći računa o poštovanju mera koje su donete u cilju zaštite našeg zdravlja”, rekao je Stefanović, a navodi se u saopštenju.

On je još jednom apelovao na građane da ostanu kod kuće i poštuju ono što Vlada Srbije nalaže.

“Naravno, ogromnu zahvalnost dugujemo i svim volonetrima i ljudima koji pomažu ovih dana da se organizuju kol centri, koji će biti na usluzi građanima u ovoj teškoj situaciji”, istakao je Stefanović.

 

Podsećamo, o ovoj akciji juče je gostujući na RTV Pink govorio i potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić , kazavši da je akcija je već u samom startu dala dobre rezultate.

 

 

Senada Kalić
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.