Srbija: Bratanac stricu razbio glavu i izbio zub / SVAĐA ZBOG PRIJAVE ZA KRŠENJE MJERE SAMOIZOLACIJE

452

 

Dugogodišnja porodična svađa oko korićenja službenog prolaza kroz dvorište u Loznici kulminirala je juče prebijanjem Andrije Simića (75) kojeg je istukao rođeni bratanac M.S.

Kako se vidi na snimku u dvorištu nesrećnog starca bratanac ga je u nekoliko nasrtaja udarao šakama po glavi, dok je pored sa lopatom u ruci stajala bratančeva supruga S.S.

 

Lopatu je prethodno M.S. oteo od starca koji se nalazio na zemlji. Andrijin sin i supruga Nebojša i Radmila umješali su se u sukob kako bi odbranili oca od napada bratanca, odnosno sina preminulog Andrijinog rođenog brata.

Tada se u sukob umješala i S.S. supruga M.S. koja je lopatom udarala Nebojšu po glavi.

Ubrzo su na mjesto sukoba stigli Hitna pomoć koja je Andriju i Nebojšu odvela u bolnicu, te policija koja je ispitala vinovnike ovog incidenta. Andrija je vraćen kući, ali mu je tokom noći ponovo pozlilo i trenutno se nalazi na bolničkom liječenju.

Narušeni porodični odnosi traju godinama između ovih porodica koje imaju spojene placeve i jedan izlaz koji ide preko Andrijinog placa, ali njegov bratanac kroz njega ima “službenost prolaza” oko čega je i nastao spor koji se nastavio sudskim procesima.

 

– Povod za ovaj napad je incident koji se desio dan ranije, u nedelju, kada je žena bratanca napala mog oca, što je on prijavio policiji. M.S. je juče ujutro krenuo da vozi ženu na posao iako ima mora da bude u samoizolaciji u kući 14 dana jer je bio u Bosni. Zaustavio je auto i počeo da dobacuje mom ocu koji je bio u garaži što je prijavio njegovu ženu policiji. Moj otac je izašao napolje i ovaj je počeo brutalno da ga tuče pesnicama u glavu i šutira. Otac je pao i udario o ivičnjak betonskog stuba. U tom trenutku bio sam na spratu kuće i čuo zapomaganje, urlike i poziv upomoć – rekao je Nebojša Simić koji je takođe povređen i nosi longetu na vratu.

 

Kako dodaje, istrčao je napolje i u namheri da ih razvadi, ali je dobio udarce lopatom u glavu od S.S.

U Urgentnom, Andriji Simiću su ustanovljene povrede, nekoliko hematoma na glavi, krv mu je curila iz nosa, iz usne školjke i izbijen mu je zub. Ima nagnječenje lakta, posekotine na ruci, otečenu jagodičnu kost koja mu je zatvorila dobar deo oka. Žali se i na bolove u rebrima.

Advokat Andrije Simića protiv njegovog bratanca podnijeće krivičnu prijavu. VIdeo link ove tuče možete pogledati na ovoj objavi: LINK VIDEO OBJAVE

Izvor Blic


TAG


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.