Pacijent zaražen koronom NAPAO tehničare i pokušao da POBJEGNE iz bolnice!

700

Jedan od 16 pacijenata zaraženih virusom korona, koji su smješteni na Infektivnu kliniku kragujevačkog Kliničkog centra, juče je u pokušaju bjekstva ugrozio živote dvojice medicinskih tehničara koji rade u karantinu.

Kako saznajemo u ovoj zdravstvenoj ustanovi, Kragujevčanin S. V. (47) je dva puta pokušao da pobjegne iz najstrože izolacije, jednom prijepodne, a drugi put u večernjim satima, kada je uspio da probije blokadu i da dođe do samog izlaza.

Njegovo bjekstvo u grad od 200.000 stanovnika spriječili su tehničari koji su se bukvalno bacili na njega. On je u dramatičnoj borbi jednom od njih, koji su bili u trećem, najvišem stepenu zaštite u skafanderima, strgao masku i povrijedio ga, nanijevši mu ogrebotine. Smirio se tek kada se pojavila vojna policija koja je tamo stalno prisutna, a i kada je vidio patrolu policije koja je hitno poslata u kliniku.

Medicinski tehničari, čije je živote ugrozio S. V. smješteni su u samoizolaciju i kroz tri dana će biti testirani na virus korona, kako bi se znalo da li su zaraženi.

Motivi za agresivno ponašanje S. V. za sada nisu poznati sa sigurnošću, ali se zna da je on od ranije poznat po incidentima.

Izvor: Sandžak Danas/Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.