Zukorlić: Aparati u Novom Pazaru su mogli da se predaju i bez političara

273

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić izjavio je da je predaja medicinske opreme u Novom Pazaru mogla da prođe i bez pompe i političara.

On je, za  današnje izdanje Politike, na pitanje da li se situacija sa epidemijom koristi u političke svrhe, rekao da „možemo biti samo neiskreni pa reći da se to ne dešava“.

„Ne znam koji to političar ne pokušava da ovo iskoristi za politički poen. Voleo bih da se to ne dešava ali to se dešava. Evo, ova primopredaja medicinske oprema u Novom Pazaru je bespotrebno napravljena sa tolikom pompom. Aparati su mogli da dođu i bez te pompe i političara“, rekao je Zukorlić.

Na pitanje da li i on koristi priliku za političke poene, Zukorlić je rekao da je  odgovorio na postavljeno pitanje.

„Da sam ja to prvi rekao, mogli biste da me optužite, ali ja sam se suzdržao da iznesem svoj stav, koji bi mogao imati politički prizvuk, dok me niste pitali. Zahvalio sam se iako nisam na toj listi, na istoj strani u ovim izborima…“, rekao je Zukorlić.

Kako je naveo, „svaka izjava nas koji smo u politici je politička“.

„Ja se maksimalno suzdržavam, iako, na kraju krajeve, to ne može da se odvoji. I ako pohvalite i ako kritikujete, to ima političke konotacije“, rekao je Zukorlić.

 

Izvor Danas
2 thoughts on “Zukorlić: Aparati u Novom Pazaru su mogli da se predaju i bez političara

  1. mehmed

    Objektivna analiza . Aferim genije Zukorlicu.

    Mozda virusom zarazeni Vucic pomogao i svog koalicionog partnera u predizbornoj kampanji ( – Ikebanu ljajica – koji ima DVUJE PARTIJE ) … a i sebe licno .

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.