Zukorlić: Svađa SDA i SDP-a je predizborni dogovor

349

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić je na svom Facebook profilu prokomentarisao sve češća međusobna javna prepucavanja istaknutih funkcionera Sandžačke demokratske partije (SDP) i Stranke demokratske akcije Sandžaka (SDA) Sandžaka, ocijenivši da je u pitanju politička igra koja za cilj ima “obmanu građana”.

“Navodna svađa SDA i SDP je nova predstava sa ciljem predizborne obmane građana Sandžaka da bi u dvije kolone ponovo dobili dovoljno glasova radi nastavka pogubne politike”, napisao je Zukorlić.

Sandžačka demokratska partija (SDP) i Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka su 20. decembra 2016. godine potpisale Deklaraciju o strateškom partnerstvu, a za sada ni iz jedne partije, koje čine skupštinsku većinu u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu, nije potvrđeno da je taj koalicioni sporazum raskinut.

https://www.facebook.com/muamer.zukorlic.16/posts/300716114226517

 

Izvor: Sandzacke.rs
One thought on “Zukorlić: Svađa SDA i SDP-a je predizborni dogovor

  1. mehmed

    Tako je genije Zukorlicu .

    Rasim i Suljo su se kao koaliciona braca zagrlili samo zato da bi oslabili Zukorlica ..zagrljena braca – neplivaci su zagazili u brzu planinsku rijeku… te se i za slamku hvataju .

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.