(VIDEO) Rasim Ljajić napisao tekst za pjesmu kojom poziva građane da ostanu kod kuće

388

Tekst za pjesmu “Sedi kući i savi se”, kojom se građani pozivaju da poštuju mjere Vlade Srbije i Kriznog štaba koje se odnose na prevenciju širenja virusa korona, napisao je potpredsjednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, piše Informer.

Ovom pjesmom, ali i spotom koji je sniman u Novom Pazaru, Ljajić je apelovao na sve građane da ostanu kod kuće jer, kako je rekao za Informer, u ovom trenutku, to je najvažnija stvar koju svaki pojedinac može da uradi.

“Ne postoji ništa važnije u ovom trenutku nego da građani ostanu kod svoje kuće i poštuju sve mjere Vlade i Kriznog štaba. Pjesma je namjenjena mlađim ljudima jer oni nešto manje poštuju te mjere. Ovo je jedan od načina da apelujemo na njih, ali i na sve ostale građane”, rekao je Ljajić za Informer.

On kaže da je veoma važno da sve javne ličnosti uzmu učešće u kampanji koja za cilj ima da se pozovu građani da ostanu kod svojih kuća.

“Ne samo javne ličnosti, već svaki pojedinac treba da zagovara poštovanje ovih mjera. Poruka koju pjesma šalje je optimistična. Ukoliko budemo disciplinovani, završiće se ovo brzo jer se nazire svjetlo na kraju tunela”, rekao je potpredsjednik Vlade Srbije Rasim Ljajić koji godinama unazad piše tekstove za pjesme.

Ljajić je prije nekoliko godina napisao tekst za pjesmu “Balada o majci” koju je otpjevala Ana Bekuta. Nekoliko tekstova napisao je i za Halida Muslimovića. Ljajić trenutno radi i na sevdah operi koju bi trebalo da režira Jug Radivojević.

Tekst za pjesmu “Sedi kući i savi se” otpjevao je komičar Alen Turković, muziku i aranžman uradili su Mirza Latifović i Marko Gredić, dok su prateće vokale pjevali Snežana Vušović i Aladin Imamović. Produkciju za spot uradila je RTV Novi Pazar.

Izvor: Sandžak Danas/ Informer
One thought on “(VIDEO) Rasim Ljajić napisao tekst za pjesmu kojom poziva građane da ostanu kod kuće

  1. Nepoznato

    Samo ti pevaj Vucicu, neka te vodi kuci da mu pevas , ostavi nas da u miru bez vas zivimo i pravimo bolju buducnost…

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.