Vučić: Ja neću okrenuti broj tog telefona!

496

– Moje obećanje biće ispunjeno, svi penzioneri i oni koji primaju socijalnu pomoć, odmah će dobiti 100 evra, ali ovu malu izmjenu, sa malim klikom ili telefonskim pozivom, unijeli smo slušajući primedbe i preko medija, jer su se brojni tajkuni, bilo oni koji su u politici, bilo oni koji nisu, izjašnjavali da oni ne žele tih 100 evra, da je to za njih ponižavajuće“, rekao je Vučić.

On sam, kaže, smatra da je u ovom trenutku potrebnije da „njegovih“ 100 evra ostavi državi.

„Ja neću okrenuti broj tog telefona, ali ako je nekome problem da samo okrene telefon, za poziv koji košta 10 ili 20 dinara, onda nije problem u tome, nego u onima koji bi od toga da naprave problem“, primetio je Vučić.

Time se, ističe, omogućava svima za koje je ta pomoć poniženje ili onima kojima ta pomoć nije potrebna, da to ne traže.

„Ništa prostije i jednostavnije od toga nema“, rekao je Vučić.

Ponavlja da penzionere i primaoce socijalne pomoći niko neće ni da pita, već će taj iznos svi dobiti, a ostali, ko god želi, dovoljno je da okrenu samo jedan telefonski broj i dobiće novac.

„Ako je to veliki problem, izvinjavam se građanima zbog tog velikog i teškog maltretiranja, nadam se da će razumjeti i razloge i namjere i zašto je sve učinjeno na takav način“, rekao je Vučić.

Izvor: Sandžak Danas/Sputnik

 
13 thoughts on “Vučić: Ja neću okrenuti broj tog telefona!

 1. Beba

  Ohhh ..gramatike….lepo je rekao socijalci i penzioneri dobijaju 100e bez poziva.Svi ostali mora da pozovu i izjasne se.Mi u Srbiji imamo valutu dinar,a on govoti 100e.Predpostavljam da ce isplatiti u otkupnoj din. protivvrednosi ili u bonovima da bi vratili pdf 20%.Samo mi nije jasno koji telefon i impulse da nezaposlena samohrana msjka ,bez prava na socijano,,iskoristi?!Da li se taj presednik zapitao kako prezivljavamo karantin bez hrane i para?Ocigledno trazi italijanski scenario obijanja prodavnica

  Reply
 2. Jasmina Pesic

  Nemogu da verujem kakve vam samo lazi padaju na pamet . Od zvanja telefonom nema nista jel niko i nece da se javlja na taj broj. Tako je bilo i sa paketima pomoci kad pozoves ili je zauzeto ili se nejavlja niko. Pitam ja vas gde su nezaposlena lica bre u ovoj drzavi? Pa zasto njima nema nikakve pomoci ? Ovo je dno dna, sramota uzas, uzas , uzas…..

  Reply
 3. Ivan

  Molim vas objasnite.
  Primera radi dalice recimo po resenju socjalne pomoci kiji ima nekoliko clana koja su punoletna svi dobiti po 100 eura ili samo jednom na koga se vazi to resenje.
  Unapred hvala.

  Reply
 4. Ivan

  Sa svim postovanjem.
  Na resenju Socjalne pomoci primera radi ima troje koji smo punoletni dalice biti uplaceno 300 e ili samo 100 na onog clana po kome se vazii resenje.
  Hvala unapred.

  Reply
 5. Jaca

  Sramota da vas bude,sta ko je odbijen od socijale i zivi sa roditeljima bolesnim nema pravo na tih 100e sram vas bilo vise ukinite policijski cas da barod radi i zaradi otborite granice a ne kao stoku u tor na u kucu.Dajte vi nama 100e da bi neki imali decu hraniti a ne cekati pisljiv deciji 2500din kupiti bar mleka.Po 100 puta sram vas bilo idu izbori ne zaboravite a te brojeve sto cete dati niko ih nece moc dobiti

  Reply
 6. Maja Mijailovic

  Dajte svima ko hoce nek uzme ko nece nemora kazete ko prima socijalnu pomoc nemora da zove . Oni koji primaju tudju negu i pomoc kome treba za pelene il za hleb neko nema taj mora da zove . Izjasnite se ko mora da zove i kad je tacan datum isplate ovo je grota za narod.

  Reply
 7. Dona

  Ma sramotaaa,Kada ce svi ljudi doci na red i dobiti vezu…da se ne lazemo, svima trebaju pare! Zasto se toliko izdvajaju penzioneri? 4hilj,paketi,100e.. A da li je neko pitao da li nasoj deci treba nesto? Zasto nisu davali roditeljima pakete recimo za decu? Zasto su deca koja se radjaju u srbiji zapostavljena?? Zasto niste sad malo promenili, i lepo davali svim roditeljima lepo na racun 100e…ovo je tuzno!!!!

  Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.