Sandžaklija Ammar Mešić u jednoj od glavnih uloga u seriji „Igra sudbine“ osvaja publiku (VIDEO)

506

Mladi prijepoljski glumac Ammar Mešić, kroz ulogu Strahinje iz noći u noć oduševljava brojnu publiku jedne od trenutno najgledanijih serija u Srbiji „Igra sudbine“. Kako provodi vrijeme u izolaciji, kako je dobio jednu od glavnih uloga u seriji i kakve su reakcije publike, za TV Forum govori putem Skajpa, jer je zbog zaštite svojih ukućana riješio da ostane u Beogradu do okončanja pandemije.

Serija „Igra sudbine“, koja se četiri dana nedeljno emituje na Prvoj televiziji, beleži veliku gledanost, čime popularnost mladog prijepoljskog glumca Ammara Mešića iz dana u dan raste.

Kasting za glumce je bio u avgustu prošle godine, a izborom za jednu od glavnih uloga, Ammarova skromna očekivanja su nadmašena.

Kada sam krenuo na kasting, nikom nisam pričao, ni svojim roditeljma, ni prijateljima. Znao sam da je to jedna velika serija, da će imati 170 epizoda, da će imati dosta uloga. Prvo sam bio na kastingu za ulogu Luke, pa sam zatim ušao u uži krug za ulogu Strahinje, jer sam im se više svideo u toj ulozi. Sa snimanjem smo krenuli u oktobru i iskreno to je pravo uživanje. Mislim da i publika koja prati seriju može da oseti da smo mi i privatno prijatelji, da se družimo, da smo se zavoleli i bukvalno postali jedna mala porodica – kaže Ammar.

Ovo je njegova najzapaženija uloga do sada, koja mu je u velikoj meri promenila svakodnevicu.

Prvi put u životu se susrećem sa tim da odem u neku prodavnicu ili market i da me ljudi ili puste preko reda, žele da se slikaju sa mnom, traže autogram – ističe sa osmehom.
Vreme u izolaciji prvovodi uz filmove, knjige i treninge. Otkriva da na osnovu materijala koji je do sada urađen serija može da se emituje do sredine juna, nakon čega će, u zavisnosti od početka snimanja, emitovanje biti nastavljeno ili napravljena pauza do septembra.

Dobija brojne pohvale od svojih Prijepoljaca i stalno radi na svom usavršavanju.

Pratim seriju, pokušavam da gledanjem svojih scena vidim šta sam dobro odradio, a šta nisam baš najbolje, kako bih radio na sebi. Drago mi je ako se serija gleda u Prijepolju, jer ja u svakom svom intervjuu govorim o svom gradu i zaista se ponosim što dolazim iz sredine kao što je Prijepolje. Uvijek pozivam ljude da dođu u Prijepolje, vide manstir Mileševa, džamije, Sopotnicu, Lim… Da upoznaju ljude i vide kako mi dole svi lepo živimo i poštujemo se – ističe Ammar.
Gledaocima serije poručuje da ostanu kod kuće uprkos prvomajskim praznicima, naravno, uz seriju „Igra sudbine“.

Izvor Forum Info
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.