Hazbo Mujović hoće na poligraf?!

346

Predsjednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović saopštio je danas, povodom objavljivanja kompromitujućih snimaka na kojima je, navodno, on sa službenicom lokalne samouprave, da se radi o “podvali i lažima” koje predstavljaju udar na njegovu ličnost.

On je u saopštenju za javnost naveo da je danima “izložen linču u medijima i na društvenim mrežama”, a da se već duži period protiv njega vodi kampanja “od sprege određenih kriminalnih i političkih organizacija, sa ciljem da se dokopaju vlasti”.

Mujović je zatražio od nadležnih državnih organa da izvrše poligrafsko testiranje njega i žene koja se nalazi na spornom snimku, kao i da je, ukoliko to tužilaštvo odbije, spreman da snosi troškove testiranja koje bi organizovao neko drugi, predlažući i neka od pitanja na koja bi odgovarali.

“Sve ovo ne radim da bih nju ili bilo koga sudski gonio, već da dokažem da je riječ o najprljavijoj kampanji u historiji Sjenice, te kako bih kriminalcima, povezanim sa političkim organizacijama, stao na put i zaštitio pravdu, integritet i opšte interese svih građana”, saopštio je Mujović.

Mujović je, nakon što su se u javnosti pojavili snimci sa eksplicitnim sadržajem, podnio ostavku i vratio mandat Stranci demokratske akcije (SDA) Sandžaka.

Kako Skupština Opštine Sjenica nije zasijedala i razmatrala njegovu ostavku, on još uvijek obavlja tu funkciju.

Predsjednik lokalnog parlamenta Muhedin Fijuljanin nije odgovarao na naše pozive i poruke tako da nismo uspjeli da saznamo da li će Skupština uopšte zasijedati prije izbora.

Izvor: Sandžak Danas/Radio sto plus
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.