EKSKLUZIVNO! Otkrivamo ko stoji iza napada na PRIJEPOLJSKOG biznismena Bahriju Beganovića Lutku

2589

Već tri godine unazad iz Prijepolja nam dolaze loše vijesti, od različitih finansijskih afera i štrajkova glađu sportskih radnika, do nipodaštavanja i nepoštovanje bošnjačkih nacionalnih prava kroz institucije lokalne samouprave.

Do nedavno mirni grad na Limu je 15. 05. 2020. godine dodatno je zaprepastio javnost u Sandžaku, kada je poznati biznismen i vlasnik građevinske firma “Rad Labud” iz Prijepolja, Bahrija Beganović –Lutka brutalno pretučen od strane Bajazita Žigovića, i to dok je Lutka sa radnicima izvodio sanacione radove na putu u Ivanju.

Naš portal je stupio u kontakt sa porodicom Beganović, i od Labuda Beganovića, Lutkinog sina dobili smo sljedeću izjavu:

“Moj otac ušao je u sedmu deceniju života, a cijeli svoj radni vijek je posvetio kako privatnom poslovanju tako u boljitku i ekonomskom prosperitetu Prijepolja. Ali da pred kraj radnog vijeka na radnom mjestu Bajazit Žigović sa grupom osoba koja ima kriminalni dosije izvrši pokušaj ubistva je velika tragedija za cijelu moju porodicu, ali slobodno mogu reći i za cijelo Prijepolje. Ono čega se ja plašim je ponos mog oca, članova moje porodice i prijatelja da iz revolta, ako nadlježni sudski organi ne sprovodu sve zakonske procedura, na tu i takvu nepravdu ne reaguje nasilno i onda nasilje dodatno eskalira. Ovom prilikom javno apelujemo na odgovorne sudske instance da ne podliježu ni pod čiji politički uticaj i da se politika ne miješa iz bilo koje smjera.”-izjavio je Labud Beganović.

Dodatna istraga zašto se porodica Beganović plaši miješanja politike u sprovođenju istrage je i nas zaprepastilo, a to je fb status Samira Tandira, potpredsjednika SPP-a i lokalnog funkcionera stranke Muamera Zukorlića, koji javno daje podršku “napadnutom” Bajazitu Žigoviću, i traži i da se Bahrija Beganović Dodatno procesuira.

Samir Tandir sa Bajazitom Žigovićem

 

Da u danima ramazana Samir Tandir, koji je jedan period svog života bio imam i nosio ahmediju, na ovaj način šalje poruku građanima Prijepolja i Sandžaka, i produbljuje konflikt između porodica Beganović i Žigović je previše i za dnevno političko poentiranje. Ali ono što dodatno baca sumnju da je Bajazit napadnut su fotografije povreda koje je dobio Bahrija Beganović, koji je zakoračio u sedmu deceniju svog života.

Bahrija Beganović

Bahrija Beganović

Bahrija Beganović

Bahrija Beganović

Bahrija Beganović

Bahrije Beganovića je u vezi ovog spornog slučaja dao izjavu i Listu Polimlje:

“Žigović Bajazit i dva meni nepoznata lica su uz psovke i prijetnje smrću nasrnuli na mene. Momak nižeg rasta mi je zadao udarac u glavu od koga sam pao na zemlju. Kada sam pokušao da ustanem Žigović me je nogom udario u predjelu stomaka. Niži momak je zatim uzeo krampu koja se nalazila na gradilštu kojom je zamahnuo da me udari. U tom momentu radnik moje firme Kozica Ersad mi je priskočio u pomoć. Uspio je da otme krampu i da je odbaci u stranu. Nastrtljivac je potom izvadio nož i nastavio je da me, sa Žigovićem i trećom osobom koja je u ruci imala kamen, udara dok sam bio na zemlji. Kada je neko od radnika povikao da se zove policija, osobe koje su me napale su se uz psovke i pretnje pištoljem da će nas pobiti ako to učinimo, udaljile sa lica mjesta u vozilu stranih registarskih oznaka. Napali su me na radnom mjestu. Bio je to pokušaj ubistva, kaže Beganović i dodaje da je zabrinut za svoju i bezbjednost porodice jer su mu lica prijetila da će mu ubiti dijete.

“Ovo je bio klasični pokušaj ubistva, koji sam zahvaljujući srećnim okolnostima i prisebnosti i pomoći mojih radnika preživio. Nadam se da će nadležni organi sprovesti istragu i da će pravda biti zadovoljena, a krivci u skladu sa zakonom kažnjeni”, rekao je Beganović.

Ovom prilikom je i Kozica Ersad zadobio povrede po tijelu, pokušavajući nasilnike da zaustavi, fotografije i izjave date PPU Prijepolje možete pogledati ispod teksta.

Kozica Ersad

Kozica Ersad

Kozica Ersad

Kozica Ersad

Kozica Ersad

Kozica Ersad

Izjava Kozica Esad PPU Prijepolje

Izava Bahrije Beganovića PPU Prijepolje
5 thoughts on “EKSKLUZIVNO! Otkrivamo ko stoji iza napada na PRIJEPOLJSKOG biznismena Bahriju Beganovića Lutku

 1. Beganovic

  Lutku ne volite jer je bio najmocniji covek. A dok su se porodice u Prijepolju od njega hranile, u zvezde su ga kovali svi i taj njegov “kriminalni” dosije nikome nije smetao. Sta je sad? Sram vas bilo. Dopustite da vas Samir Tandir potkrada.

  Reply
 2. Sipumiga Loma

  Za mene je LUTKA jedan kriminalac,ali svemu dodje kraj.Ima uvjek neko jači i neka su ga izmlatili to je i zaslužio!

  Reply
 3. Mex

  Kako hrabri komentatori, ovako preko portala. Sve herkul, do herkula.
  Bazo… ko je Bazo?!

  Evo ja cu da vam kazem.

  To je jedna seljacina iz okoline Brodareva, gde koze pod rucnom pasu…sto bi rekao nas narod, IZ PICKOVCA.
  Otisao u beli svet… stekao neke pare baveci se kriminalom i prostitucijom… pa pomislio ceo svet je njegov…. ne zna covek ni gde ce ni sta ce…. Lutka je od njega anonimusa, napravio da za njega cuju i znaju… preko Lutke je usao u drustvo…. to ima svoju cenu… sam se razbacivao Hamerima i parama a sad mu Lutka kriv…. sad kad je pukao njegov biznis u Nemackoj, pukao i on…. pominjete brakove…. koliko puta se on zenio??? Nije mu valjao Lutka…. pa Rasim…. nece mu valjati ni Muftija.. . To je smece jedno obicno… seljance nabedjeno…. dobicete vi po picki, u to budite sigurni…. Tu vam Lutka nece ostati duzan, polako samo….. spavajte mirno!

  Reply
 4. Sladja

  Kako vas jije sramota da pišete laži.O gospodinu Žigoviću kada svi znamo ko je čovek dobrovoljac,humanista.A znamo ko je lopov kutka i poznaje se ko ima mafijaški dosije,kada su oropali mafijaši i lutka je propao jer to ništa njegovo bilo.Ko je napisao ivaj ovakav tekst sam sebe je ukanalijo svoim nestručnim radom.Za svu iformaciju istine zašto niste stupili u kontakt sa policijom ,ovaku nebulozu izjavljujete,o pištoljima i pokušaj ubistva ko je kada koga ostavijo ako je pokušao ubiti.Žao mi je Labuda na njegovoj nebinoszi sam dokaz su mu deca i žena koliko je dobar i nevin i njegov otac pravedad prema svoim unučadima da su ga svi napustili.Lažove,lopova i majmuna poznaju Prijepoljci šta im je radijo ucenivo ih i tukao na radnom mestu.Lopove svemu dodje kraj.

  Reply
  1. Sldja.Prijepolje

   Kako vas jije sramota da pišete laži.O gospodinu Žigoviću kada svi znamo ko je čovek dobrovoljac,humanista.A znamo ko je lopov majmun lutka.Zna se ko ima mafijaški dosije,kada je propao Šarić ,majmun sedme decenije je je propao Begnović jer to ništa njegovo bilo.Ko je objavijo ovakav tekst sam sebe je ukanalijo svoim nestručnim radom.Za svu iformaciju istine zašto niste stupili u kontakt sa policijom ,ovaku nebulozu izjavljujete,o pištoljima i pokušaj ubistva ko je kada koga ostavijo ako je pokušao ubiti.Žao mi je Labuda na njegovoj nevinosti i stahom za ugroženim životom .Sam dokaz su mu deca i žena koliko je dobar i nevin i njegov otac pravedad prema svoim unučadima da su ga svi napustili.Lažove,lopove ,majmune poznaju prijepoljci koji su radili nekada u zom propalom preduzeću,na muku naroda su se sladoli.Šta im je radijo tukao na radnom mestu.Lopove svemu dodje kraj.Ali nažalost više nemožete da kradete,matretirate radnike.Ko želi vladati Prijepoljom neškolovani uličar itac i sin.Labude majmune znamo se ista smo generacija78znanje koje si stekao i školu koju si završijo.Nažalost došlo vreme da se prosi za hleba.A nekada u Prijepolju zvani labud na lipovski način svoga oca sticao novac a danas se nema ni za hleba.Sam su ti dokaz deca i žena.Pitam tebe i Ove tvoje koji pišu laži o Žigoviću kada si tako dobar gde ti je žena i deca ,gde si ih obezbedijo život za budućnost svoje dece.Mar bre došo djavo po svoje.imate nažalost vidljive ogrebotine na telu .Bazo nepravi takve da je želeo ubiti vas kosti bi vam vani izstjerao a ne vas grebao.Jaoj mnogo teško poverovati vašim slikama i ogrebotinama.A neplašite se za bezbednost života od gospodina Bajazita.Ne prlja on ruke djukelom.Nego vama je ugrožen život što će te prositi vi i vaš sin nekada zvani labud,a sada majmun.Prositi za opstanak života jer došlo vreme da se skoro nema ji za hleba.Krasti se više nigde nemože.Prevariti takodje nikog nemožete..
   Vraća se muka radnika i znoj nažalost božija pravda spora ali dostižna….

   Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.