SPP se obrukao: Pozvao svoje birače da glasaju za Metlu umesto za Zukorlića

298

Prijepolje je osvanulo oblepljeno plakatima i bilbordima na kojima Stranka pravde i pomirenja (SPP) u tom gradu poziva sugrađane da glasaju za redni broj 1. i listu kandidata ove partije na lokalnom nivou, dok su za republičke izbore pozvali svoje glasače da zaokruže redni broj 9. odnosno Pokret Metlu 2020.

Nosilac liste SPP u Prijepolju je Samir Tandir, dok je na republičkom nivou, stranka pod nazivom „Akademik Muamer Zukorlić” pod rednim brojem 8 i na njenoj listi se nalazi i Samir Tandir kao kandidat za narodnog poslanika.

Pokret Metla 2020. se nalazi pod rednim brojem 9. na čijem čelu je Miloš Jovanović.

Republička lista

Republička lista

Građani Prijepolja se pitaju sa kojim pravom predstavnici SPP očekuju da ih neko glasa ako nisu u stanju ni plakate ispravno da izrade, jer je to očigledan dokaz da im stranački sistem ne funkcioniše, pa tako neorganizovani u okviru sopstvene stranke nisu adekvati da vrše izvršnu lokalnu vlast.

Prvi koji su očili ovu nepravilnost jesu administratori fb stranice “Glas Brodareva”, pa su onda ovu vijest prenijeli svi lokalni i regionalni portali u Užičkom okrugu.

Izvor Sand]ak Danas/ Glas Zapadne Srbije
2 thoughts on “SPP se obrukao: Pozvao svoje birače da glasaju za Metlu umesto za Zukorlića

  1. Moke

   A ko vas ozbiljno shvata kad se krijete u Vučicevim pantalonama.Tesko Bosnjacima sa vama.Upravni sud R. Srbije poništio je izbornu listu Zavetnici, tako da su sve liste koje su se nalazile nakon nje pomjerile za jedan broj.

   Tako je sada SPP na parlamentarnim izborima pod rednim brojem (8) …
   Opširnije na tu temu će sutra stranka saopštiti na konferenciji za štampu.

   Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.