Vučić: Napadajući mi dijete, doveli su me u ugao iz kojeg više nemam gdje

279

Nakon što je sin Aleksandra Vučića fotografisan u centru Beograda u društvu Aleksandra Vidojevića koji važi za osobu blisku kavačkom klanu, reagovao je i predsjednik Srbije.

“Moj sin Danilo je pošten i pristojan mladić. Kriv je samo zato što je moj sin. Do njih, neodgovornih i nepristojnih, nikada niko nije djeci političara crtao metu na čelu. Napadajući mi dijete, doveli su me u ugao iz kojeg više nemam gdje. Boriću se svom snagom i pobjediću sve njihove laži. Obećavam im to”, napisao je prvi čovjek Srbije na Twitteru.

Podsjetimo, novinarka KRIK-a sinoć je u jednom beogradskom kafiću fotografisala Danila Vučića kako prati nogometnu utakmicu Crvene zvezde i Partizana u društvu osoba koje se povezuju sa podzemljem.

Nakon što je snimila fotografiju zaustavila su je tri muškarca koja su se predstavila kao službena lica, a nakon što je novinarka pokazala akreditaciju, rečeno joj je da će biti privedena. Zahtijevali su da s telefona obriše fotografije jer “mogu imati probleme”.

Uskoro su stigla još dva muškarca koja se nisu predstavila, a jedan od njih je novinarki oteo telefon iz ruku. Policajci su sve posmatrali bez reakcije, udaljivši se nakon što su grupi prišli Vidojević i Srećković, a potom je novinarki vraćen telefon.

Izvor: Klix.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.