Novi Pazar: Požar na porodičnom objektu u naselju Hadžet

572

Danas oko 16 časova izbio je požar u naselju Hadžet. U ovom požaru koji je zahvatio porodičnu kuću familije Hodžić niko nije povrijeđen, ali je načinjena velika materijalna šteta.

Brzom reakcijom Vatrogasne službe iz Novog Pazara požar na porodičnom objektu je lokalizovan.

Da je požar bio jakog inteziteta može se zaključiti iz fotografije koja je napravljena sa velike udaljenosti.

U požaru koji je zahvatio porodičnu kuću potpuno je izgorio krov, i prijetio je da se proširi na više objekata ovog gusto naseljenog naselja.
One thought on “Novi Pazar: Požar na porodičnom objektu u naselju Hadžet

  1. Nepoznato

    Eh stoka lazljiva. Kao sve sto je dosad uradio . Lijepo mu je muftija rekao gdje mu je mjesto posto mu zatvori kockarnice, javne kuce i narko barove , onda u sahte sa pacovima a ako jos ne zna da pliva onda sa ostalim govnima niz Rasku pa sve do Crnog mora . Sad se setilo pseto…!!!
    Sta je to uradio za Sandzak…???
    Nemam nista protiv Srba, svakom lici svoje i treba za svoje da se bori ali taj olos ne zasluzuje ni da se pomene , kako rece Radulovic o ministrima i njihovim kvalifikacijama pa dodje do Prasima , rece nema potrebe o njemu ni da govorimo , dobro se zna zasto je Rasim tu. Nije ga sramota ali dokle god ima olosa , bezvjernika , bezobraznika i munafika da ga slijede koje koristi kao magarce da ih jase i po njima skace on ce dovoditi skrivaca i Haskog osudjenika za genocid nad bosnjacima. Tesko njegovim roditeljima koji su dozivjeli da ih sin hrani haramom i koriscenjem drugih a znamo svi kako mu je i brat crko od te iste droge koja mu je i njemu dala ministarslo mjesto a danas u drustvu ratnih profitera i Milosevicevih nasljednika on sebi pravi karijeru s tim sto nam je u gradu doveo sve vrste nemorala i bezobrazluka svinja i pseto jedno da oproste zivotinje jer one su i rodjene da budu zivotinje a ne kao on i oni sto ga slijede a znaju da pricaju i ogovaraju one sto nam vjeru i obraz vratise…Samo neznalica i munafik mogu glasati za njega…

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.