Prvi izborni utisci Esada Hodžića: ZADOVOLJNI ZBOG USPJEHA IDEJE ZAJEDNO ZA PRIJEPOLJE

285

„Zadovoljni smo rezultatima obzirom na neregularnosti i kupovinu glasova zbog čega je intervenisala i policija. Postigli smo bolji rezultat nego 2016.godine i imaćemo dva odbornika više. Dobro je da su dve najveće političke organizacije dobile dovoljan broj mandata za formiranje skupštinske većine“, prvi su utisci nosioca liste Zajedno za Prijepolje koja je druga po broju osvojenih glasova na lokalnim izborima

„Zadovoljni smo rezultatima, obzirom da smo bili opozicija u prethodne četiri godine što nije bilo lako. Takođe smo zadovoljni rezultatima obzirom na neregularnosti i kupovinu glasova zbog čega je intervenisala i policija na pojedinim biračkim mjestima. Zadovoljni smo i jer smo ostvarili bolje rezultate nego na prethodnim izborima i imaćemo dva odbornika više. A posebno smo zadovoljni zbog uspjeha ideje Zajedno za Prijepolje jer je naša lista multietnička i smatram da će to biti model po kome će se ponašati ubuduće sve ostale ozbiljne političke stranke u Prijepolju. Kad je riječ o formiranju buduće vlasti, smatram da je dobro što su najveće političke organizacije dobile dovoljan broj mandata za formiranje vlasti, odnosno skupštinske većine, što je prirodno jer mi i na državnom nivou imamo odličnu saradnju. Mislim da je najvažnije da se što pre formira vlast u Prijepolju kako bi se riješavali nagomilani problemi i počela realizacija budžeta za ovu godinu. Obzirom na naše iskustvo u obnašanju vlasti, smatram da možemo dosta doprinijeti kvalitetu buduće vlasti. Nemamo neke specijalne zahteve. Sigurni smo da će naši budući koalicioni partneri uvažavati sve ove činjenice u interesu svih građana Prijepolja.

Samira Ćosović će biti narodni poslanik i to je još jedna potvrda uspjeha naše stranke“, kaže za „Polimlje“ posle prvih izbornih rezultata Esad Hodžić, nosilac liste Zajedno za Prijepolje.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.