Meho Mahmutović nije u Beogradu, već u bolnici u Novom Pazaru!

414

Direktor Opšte bolnice Novi Pazar Meho Mahmutović nije hitno prebačen za Beograd, kako su mediji ranije prenijeli, već se nalazi u bolnici u tom gradu.

Portal indeksonline.rs je ranije prenio da je Mahmutović prevezen u Beograd zbog pogoršanja zdravstvenog stanja i da su u pitanju srčani problemi.

“Nakon dvije nedjelje borbe sa opakim virusom i konstantnom medijskom harangom koja se protiv njega vodi a nakon današnjeg dana, njemu se zdravstveno stanje toliko pogoršalo da je morao biti transportovan u odgovoarajuću kliniku u Beogradu”, naveo je portal.

Međutim, Tanjug je stupio u kontakt s direktorom bolnice u Novom Pazaru koji je demantovao da je prebačen u Beograd. Tanjug je prenio da Mahmutović ima izvjesne srčane probleme i da je zbrinut u toj medicinskoj ustanovi u Novom Pazaru.

Mahmutović je tegobe osjetio poslije teškog dana u Novom Pazaru u kojem je bio domaćin premijerki i ministrima Zlatiboru Lončaru i Rasimu Ljajiću, koji su posjetili Opštu bolnicu u Novom Pazaru, kako bi se lično osvjedočili o situaciji u tom gradu sa koronavirusom i da li bolnica ima dovoljno medicinske opreme i zdravstvenih radnika da se nosi sa njom.

Izvor: b92/Tanjug
One thought on “Meho Mahmutović nije u Beogradu, već u bolnici u Novom Pazaru!

  1. milan

    Na decje odeljenje je primao infuzije krijuci,taj srca nema da bih imao tih problema vec je korona i njega napala

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.