Rasim Ljajić: Biće prilike da se Đoković uvjeri u dušu Novog Pazara

304

Prepiska Novaka Đokovića i Adema Ljajića pokazala je da su pored toga štos u vrhunski sportisti i veliki ljudi.

Upravo tako o njima govori i ministar trgovine i turizma Rasim Ljajić, koji poziva najboljeg svjetskog tenisera da dođe i bude gost Novog Pazara, grada kojem je pomogao u teškoj borbi sa koronavirusom donacijom od pet miliona dinara. Ministar napominje da je i Adem Ljajić spremio poklon za rodni grad.

– Bezbroj puta do sada su pokazali kakvi su humanitarci. Veliki sam prijatelj sa Ademom i njegovom porodicom. Gest Đokovića, ali i Ljajića, koji je najavio donaciju u sanitetskom vozilu, pokazuje veličinu tih ljudi. Novi Pazar će pozvati Novaka da dođe i bude gost grada. Biće to prilika da se Đoković uvjeri u pazarsku dušu – izjavio je Rasim Ljajić.

Izvor: Kurir
One thought on “Rasim Ljajić: Biće prilike da se Đoković uvjeri u dušu Novog Pazara

  1. Nepoznato

    Insallah da dodje i uvjeri se da nisu svi kao Rasim narkobosovi koji za licni racun suti sve ove godine koliko je ministar a nista za svoj narod ne cini , pa Sandzak nema ni obicnu bolnicu koju zasluzuje i bez korone je dobro poznato da su nase sve bolnice cekaliste za smrt jedino pprezivi onaj kome nije sudjeno da umre te stigne do Beograda pri nego ga nasi nesposobnjakovici ne opljackaju i ubiju…A on samo suti, glavno da mu kockarnice, prcvare i javne i nemoralne kuce rade. Pokupio bagru oko sebe poput Zoranica i veselo vece, skace na svoje magarce koji ga glasaju da slucajno im ne zatvore haram doprinose koje imaju…Pazar jeste dobar i pazarci jos bolji samo ovu bagru komunisticku pedesetih i sesdesetih godina proslog vijeka rodjenu da nekako posaljemo niz Rasku zajedno sa fekalijama koje nam prljaju ovi na vlasti …Jeste da su stetniji od fekalija iz kanalizacije ali nema veze nek i njih ponese Raska u Ibar i dalje u Moravu , Dunav pa sve do Crnog mora i negde na obalu Jermenije da se zalijepe da njih otruju od sve svoje zaraze i necistoce…

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.